Minikbirkalp Dünden beri bebeğim devamlı atesleniyir kizlar ilaç veriyorum 1 saat sonra tekrar çıkıyor günde 4 kere verebilirsin dedi doktor boğazları enfeksiyon kapmış antibiyotik de verdi ama dünden beri aynı şuan 38 neden geçmiyor ya bu arada dişte çıkartıyoruz üstten 😭😭😭😭
Juliet1 Minikbirkalp bizimde calpol dolven işe yaramıyor doktorunuza sorarak pedifen alabilirsnz hemen ateş düşürür
Mom078 Minikbirkalp Canım 3 gün den fazla sürerse tekrar götür diş ateşi tekrarlamaz bilgin olsun yüzünü elini ayağını sürekli yıka ince giydir
Minikbirkalp Mom078 boğaz enfeksiyonu var doktor her bulduğunu ağzına götürüyor galiba dedi evet dedim ondan da olabilir dişten de olabilir dedi ilaç verdi ama hala devam ediyor sürekli ellerini ayaklarını yüzünü yıkıyorum sadece zıbınla duruyor az önce duşa soktum ilaç verdim 😔😔
74Canannem Mom078 bişey sorucam bnm kızımda 10 gün önce üç gün ateşlendi alt dişi çıktı şimdi iki gündür yine ateşli acaba diğer alt dişi mi çıkıcak o yüzden mi ateşleniyor 37,6 37,5 civarında hep
Mom078 74Canannem Evet canım ama unutma baş ateşi normal vücut ateşi eşlik ediyorsa ateş sayılıyor zaten havalar güzel bol bol suya sok çıkar 38 üstü olmamasına dikkat et
Minikbirkalp nursocum dün gece acile gittik ztn cnm enfeksiyon var boğazında antibiyotik verdi bugün de doktorunuzla iletişime geçtik dolvenle calpo ü dönüşümlü verin geçmezse yine bana getirin dedi bakalım 😔
Figen14 Minikbirkalp geçmiş olsun canım 1 hafta önce benim de bebeğimde aynı şikayet oldu yarım paranox fitil yaptım ılık duş aldır ışık bez felan koy kokunun altına birde şekerli su verdim ben ondan sonra çoçukta bişey kalmadı Allah şükür.
Minikbirkalp Figen14 fitil vermedim hiç doktorumuz calpol ve dolveni dönüşümlü kullanın yine düşmezse getirin bana dedi şuan ilaç verdim rahat gece nöbetciyim bakalım inşallah çıkmaz 😏
Salihim2 Minikbirkalp bence beklemeyin ve bida götürün. Biz bu düşmeyen ateş yüzünden hastanede yatmıştık. Çok zor bir durum.ins bebeğinizin ateşi düşer. Kaç aylık bu arada
Minikbirkalp Salihim2 şuan ilaç verdim düştü doktorunuzla akşam görüştük calpol ve dolveni dönüşümlü olarak kullanın yine düşmezse getirin bana dedi bı gece de gözlemleyeyim inşallah çıkmaz birde antibiyotik 3 günde etki gösterirmiş 3 gün ateş olur dedi etki gösterdikten sonra düşer dedi 🤷
Salihim2 Minikbirkalp vala bizede aynısını demişlerdi 3 gün ateş olur diye ama biz beklemedik ve gittik direk yatis yapmışlardı.🤷♀️
Portakalannesi202012 Minikbirkalp tam 4 gün çektik o ateşi 39 40 sürekli inmeden şükür ki dirençli çıktı oğluşum havaleye kadar gitmedi bizimde bogazlarimiz enfeksiyon kapmış diş te çıkarıyordu ne yaptıysam fayda etmemişti 4 gün sonra geçti antibiyotik zaten 3 gün sonra anca etki ediyor geçmiş olsun
Seralp1 Portakalannesi202012 merhaba doktor bizede boğaz enfeksiyonu diyip antibiyotik verdi 10 aylık daha çok küçük diye tereddütteyim acaba bizde kullansak mı ve bitirene kadar mı kullandınız sizde