prensprensesannesi__ Ruzgarsmummy sanırım ismi değişmiş bendede var aynısı modeli joie pact modeli aşırı hafıf pratık bır model
__september__ Ruzgarsmummy chicco trolley me 🤌🏻 Arabayı bi elime bebeğimi kucağıma alıp 3. Kata çıkabiliyorum düşünün 😂
tosuncukannesi KumsalRoza Omero21 Merhaba bende oğlum için Hamilton S1 almayı düşünüyorum ama memnun musunuz arabadan herhangi bir sorun yaşadınız mı?
KumsalRoza tosuncukannesi merhaba,kiziminki x1 olanı s1le farkı ne bilmiyorum.hafif,sürüşü rahat,açması kapamasi kolay.5 -6 aydır kullanıyorum herhangi bi sorun yasamadim😊
Omero21 tosuncukannesi ya x1 biraz daha kaliteli gibi geldi bana onun için x1 aldım çok memnunum ama başka markalarda da bu tarz kolay kullanımlı arabalar varmış hala uygunsa hamilton alın derim
tosuncukannesi KumsalRoza X1 le farkı sadece tente boyu ve minderiymis onu araştırdim ☺️ oğlum 18 aylık 4 farklı araba değiştirdim hepsinde sorun yaşadım o yüzden bu sefer çok iyi araştırıyorum ☺️ tekerlekleri küçük ya kaldırım inip çıkarken vs sorun yaşıyor musunuz ?
KumsalRoza tosuncukannesi yok hic zorlanmiyorum aksine küçük oluşu hareket kabiliyetini artırıyor gibi geliyor.
tosuncukannesi KumsalRoza anladım son birşey daha sormak istiyorum kızınız kaç aylık yada kaç kilo oğlum 18 aylıkta onunda düşünüyorum kilo açısından sorun olur mu diye
KumsalRoza tosuncukannesi rica ederim😊 kızım 1 yaşında 10 kilo.22 kg kadarmış taşıma kapasitesi.içinde bayagi kucuk kalıyor simdilik🥰