Zeynepnazinannesi Arkadaşlar 4 aylık bebeğim var. Gündüzleri hiç birşeyimiz yok ama geceleri hep bi ıkınma halimiz var ellerimiz ıkınmaktan hep hareket halinde o yüzden yavrum uyuyamıyor doktor gazide yok gayet iyi dedi ama geceleri gazi var gibi ıkınıyor ve bi zaman sonra gazi çıkıyor anlamadım ben bu işi 🤦♀️
Tazeannecik Zeynepnazinannesi bizim idrar yollarında iltihap varken yepmıstı kızım. Tahlil yapıldı ilaç kullandık gecti
Asafeymeninannesi Zeynepnazinannesi bizde aynı durumdaydık. Gaz sıkıntımız+idrar yolu enfeksiyonumuz vardı 🙄 zor ALLAH yardımcınız olsun 🙏❣️
Zeynepnazinannesi Tazeannecik Gittim doktora ama birşeyi olmadığını söyledi anlam veremedim gaz ilacı verdi yolladı 🤔
Zeynepnazinannesi Mom084 Yok yok yapıyor çok şükür 🙏 Bugün sağlık ocağına gittik hem aşımız vardı hemde sordum ağlamıyorsa sıkıntı yoktur geçer bi süre sonra dedi
Mom084 Zeynepnazinannesi belki de 💐 valla biz 7 ay 26 gunluguz kabızlık geçiyoruz 3 ayllikteb başladı hala devam denemedim şey kalmadı genetik mis
Zeynepnazinannesi Mom084 Oda çok zor yaa biz bile bazen dayanamıyoruz yavrucaklar ne yapsın. Rabbim sağlık sıhhat versin bebelerimize inşallah 🤲
Mom084 Zeynepnazinannesi amin amin valla ben ne çekiyorum gelse bana sor bide dış dönemine girdik bazıları ishal olurmuş dış döneminde bazıları da kabız olurmuş zaten kabızdik iyice kabız olduk 😔😔😔😔😔