Oreolumagnolia Kizlar kanda gebelik testi vermistim sonuc 4 cikti doktor dediki gebe olmayanlarda normalde 2 cikar dedi cok anlayamadim bi ihtimal hamile olabilirsin dedi bu ne demek oluyor cok soramadim bebegim evdeydi hemen geldim eve
Caglarass Oreolumagnolia Doktor da haklı ilk defa ilaç kullanmadan 4 çıkan duydum. 2 3 güne belli olur sonucunuz. Yükselirse idrar testinde de çıkar zaten 😊
Oreolumagnolia Slmrkn aynenbende oyle biliyodum hatta kagidi ben doktora goturdum gorunce rahatlamistim ama doktor oyle diyince kafam allak bullak oldu
Deletedmom0099 herhangi bir hormon ilacı kullandınız mı o yükseltmiş olabilir benim bi kere 4.75 çıktı ama hamile değildim
Caglarass Oreolumagnolia 2 günde ikiye katladığını varsayarsak yarin çıkmayabilir. Cumartesi yada pazar yaparsan daha garanti olur bence 😄
Oreolumagnolia Ultraslan40 valla tuhaf hissediyorum tabi hayirlisi neyse oda doktorun oyle demesi supheye dusurdu beni bebegim daha 10 aylik minicik
Ultraslan40 Oreolumagnolia yaaa kıyamam🥺 umarım değilsinizdir o zaman ne deyim hakkınızda hayırlısı, varsa da nasibiniz böyledir deyim.