Ahmetcimmm 6.ayı bugün bitirdik öyle gözümde büyüttüğüm gibi değilmiş:) bal kabağı ile başladım 1 çay kaşığı ertesi gün bir tatlı kaşığına sonra 1 yemek kaşığına çıkardım. Başlarda günde 1 kere verdim. Patates,kabak,havuç,brokoli verdim. 3er gün aynı şeyi verdim snra baktım alerjik bir bebek değil normal vermeye başladım. Verdiklermi karıştırıp püre yaptım. Pütürlü püre katı gıdaya geçerken red yaşamayalım diye. Çatalla eziyorum her şeyi. Çorba şeklnde hiç daha vermedim midesini doldurmamak adına. Son 1,5-2haftası günde 2ye çıkardım. Ara öğün olarak veriyorum sabah kahvaltı ve öğleden snra şeklinde. Son 2 hafta kefir verdim, avakado verdim,pekmez verdim. Peynir henüz içime sinen tuzsuz bulamadığım için başlamadım. Madalı keçi peyniri iyi diyorlar. Gerçek lor yapabiliyorsanız iyi olur. Sabahları organik yulafı pişirip elma,muz,armut falan karıştırdım pekmez koydum azıcık. Yoğurt ve meyve her gün oluyor. Meyve filelerinden aldım çok hoşuna gitti meyveyi onda veriyorum. Dün biraz semizotu ve ilikli kenik suyu verdim. Meyveler cam rendede rahat oluyor. Bu arada pişirme işlerini buharda yapıyorum. Son 3 gündür yumurtaya geçtim. Biraz da su her gün içebildiği kadar yani. Onu da nukun alıştırma bardağında verdim başlarda çözemedi ama şuan bayılılıyor. Aklıma gelenler bunlar kolay gelsin:)