yerli-yummymummy Arkadaşlar mustela bebek güneş kremi nasıl cilte duruşu parlama beyazlık yapıyor mu aslında bebe alacaktım ama sorduğum eczanelerde bulamadım hiç dışarıda çıktığımız için hiç yoktan mustela alayım dedim
Medusafer yerli-yummymummy bizde mustela kullanoyoruz memnunuz biraz parlama yapıyor ama bir tane de sprey formda alicam ben ama hangi marka karar veremedim
Merve87 yerli-yummymummy valla bende doktor tavsiyesi ile.mustela alcaktim ama mustelanin 30 faktörünü bulamadım çünkü doktorum 50 faktör güneş ışınlarını çok fazla engelliyor d vitamini ihtiyacı için 30 faktör kullan dedi ama mustelanin yok sanırım Sebamed alacağım..
Ege_05_26 Anne25 yanlş biliyorsunuz doktorlar ilk 6 ay direk güneşe çıkarmayın 6 ay sonrası da güneş kremi kullanın diyor. ( direk güneş derken de şapkasız kısa kollu ve güneş direk çoçuğa gelecek şekilde güneşlensin diye çıkarmayn diyorlar)
Reyna yerli-yummymummy çocuğun yanıp kavrulmasından gereksiz güneş ışınına maruz kalması daha zararlıdır 👍🏻
Laden yerli-yummymummy ben iki yazdır mustela kullanıyorum hatta kendime de kullanıyorum aşırı memnunum
Nisaninannesi36 yerli-yummymummy Çok parlaklık yapıyor ben de yeni aldım kullanıyorum ve güneşte daha çok bronzlasti. Çok memnun kalmadım.
yerli-yummymummy Medusafer babe markasını çok öneriyorlar güneş kreminde ama ben bulamadım spreyide vardı galiba
Laden yerli-yummymummy hayır iz bırakmıyor. Çokta güzel koruyor. Ben güneşten çok etkilenirim yüzüm su toplar. Hiç öyle olmadı mustelayı sürünce. Kızımda aynı şekilde hiç yanmadı. Biz zaten esmeriz ama bronzlaşmadıkta. Gittiğimiz gibi aynı tenle eve döndük melisaninannesi
yerli-yummymummy RuzgarMommys haber alamadık canım senden nasıl krem beğendin mi beyazlık rengi var mi biraz
Ftm0112 Ben de incia çok duydum oğlum 7 aylık bi iki gün çıktım sanki oğlumun yanakları kızardı gibime geliyor Güneş kremi almayı düşünüyorum ama hangisini alacağımı bilemiyorum