Merve-HanifeDuru Merhaba anneler 🌺 24 günlük kızıma gaz damlası Nurse harveys aldım büyük kızımda metsil kullanıyordum memnundum lakin küçük kızıma metsil iyi gelmedi nurse aldım kullanan anneler bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız ?
goker05 Merve-HanifeDuru ben almıştım kızım tadını hiç sevmedi kullanmadık dereotu yagi oldugu için kullanılır kokusu bile kötüydü
Hayriyedeniz Merve-HanifeDuru benim 3 buçuk aylık oğlum var çok çok faydasını gördük tavsiye ederim ☺️
Melisa59 Merve-HanifeDuru bende memnunum aynı saatlerde vermeye çalışıyorum 1 aydır kullanıyorum ama bebeğim çok gazlı 😢 onuda vermeden çocuk çatlar herhalde biogai kullanıyorum bide bu aralar yine fena durumda kimyon çayı demiyorum 3 kez tülbentten geçirip 2 çay kaşığı veriyorum bebeğe onunda çok faydası var denemek isterseniz . Ama sakın tülbentten suzmeden vermeyin boğazına yapışır tortuları
Merve-HanifeDuru Düz rezene ve kimyon kaynattım 1 bardak ben kendim içtim sütümden yararlanır belki diye faydası oldu mu olmadı mı anlamadım hiç 2 gündür perişan oldum denemediğim şey kalmadı masaj yaptım banyo yaptırdım yok memede susuyor anca doktor kontrolum gelse gitsem başka sıkıntısı mı var acaba 😔Melisa59
Zeynepnefesinannesi Merve-HanifeDuru ben kızıma damlasını kullanıyordum doktorumuz sonrasında nurse harveys colex şurup verdi ve çok rahat ettik