Hasmel Kızlar iyi günler ben Prima premium 4 numara cırtlı bez kullanıyorum bebeğim 6.5 aylık altını değiştirmek tam bir kaos oluyor kilot beze geçmeyi düşünüyorum ama Prima çok pahalı önerebileceğiniz kilot bez varmı kaç numara almalıyım
Vanilya Hasmel Bende prima premıum 5 cırtlı olandan kullanıyorum. Kilot bez deneyeyim dedim. Ama kaka alımında falan rahat olur mu ki? Nasıl çıkarıcaz kakalı kakalı bunu kafamda oturtamadım
Eymenduygy Hasmel külot bezi 5 alın çok rahat edersiniz tanışma paketi oluyor öyle bir deneyin. Ben bayıldım 🥰 cırtcırtlıya göre biraz külot biraz sıkı o yüzden bir beden büyük alıyorum külot bezi
Vanilya Hasmel Bizimki de öyle. O yüzden bir denemek lazım ama daha zor olursa ve kaçarsa o hengame hiç bitmez😂
gokkusunannesi Hasmel baby turco… kesinlikle molfix kullanıyordum baby turco ya geçtim çok memnunum hiç sızdırmadı gece 11 de tanıyorum sabah 11 de açıyorum bence çok güzel.. oğluma pişir yapmadı.. sleppy kullandım berbattı. Molfixde hep sızdırdı taşırdı baby turco hem ucuzz hemde kaliteli
gokkusunannesi Hasmel hayır ama kalıpları çok değişiktş 1 numara dardı 2 numaraya geçtik sanki 1 ve 2 aynıydı 3 e geçtim daha bebeğim 2 aylık bile değilken ama kalıbı olmado bide hepppp ama hep sızdırdı her açtığımda