reisbaby Kızlar kontrole gideceğiz fakat ozamana kadar sormak istedim.Diş kilo kaybı yapıyor mu 😢 Ve ek gıda veriyorum 2.kaşıktan sonra midesi bulanıp kusmaya kalkıyor bu dişten olabilirmi yaşayan oldumu ☹
sevimlienerji reisbaby diş döneminde kilo kaybı oluyor canım benim oğlum bir ay önce 10.500 kg idi bugün tartıldık 10.300 e düşmüş.
uykusuzMoMm reisbaby yapıyor cnm iştahsızlık oluyor oglumda oyle yemıyor zayıflamıs gıbı gelıyor bana ya boy attı ya zayıfladı
reisbaby sevimlienerji oy çok üzülüyorum sürekli gözlerim dolu dolu geziyorum neyse sağlıklı olsunlarda neyapmaliyim yemesi için 😢
sevimlienerji reisbaby aynen kuzum sağlıklı olsunlar da bizim iki tane çıkıyor ayni anda o yüzden çok iştahsız oluyor
uykusuzMoMm sevimlienerji bızımkıde 9 aylık oldu 11 kg evde tartıyorm 10.500 cıkıyor zayıfladımı yanlıs mı tartıyor bılmıyorm
uykusuzMoMm reisbaby normal karsılıyor cnm doktorlar diş döneminde ptesıde kan tahlılı vercez aşısı var vıtamın degerlerıne bakılacak
minikbaykus sevimlienerji sizin yine ik tane çıkmış bizim aynı anda 3 azı iki köpek diş çıkardı. Şimdi kalan iki köpek dişi çıkıyor