Liya20 2 aylık bebişim var emziriyorum saçımı boyatmak istiyorum ama bi sakıncası olur mu acaba? Kendim boyicam evdee
Sema67 Liya20 ben boyattım kestım inanmıyorum bılımsel bı acıklaması yok eşim kuafor zaten kestımde boyadımda🤣
MuhammedMusa Liya20 iki aylıkken boyamıştım hiç de bir sıkıntı olmadı. Zaten bence çok saçma saç boyamanın süte geçme durumu. Kendinizi iyi hissetmek için bunu yapım derim 😊
ruzzzzzz Liya20 bende hamileyken boyadım doğum yaptım boyadım açtırdım hatta şimdi 5.5 aylık haftaya yine boyatcam
Liya20 Cicismoms evet aslında beklesem iyi olur ama çok bunaldım kendimde değişiklikler yapmak istiyorum artık 🥺
Mommms Ben de kararsızım. Doğal boya ile boyayacağım sanırım saçlarım bembeyaz oldu. Bir sorun yaşamadık diyenler yanlış anlamasın kötü bir niyetle demiyorum ama komik oluyor. Be gibi sorun olabilir anında. Bebek kusacak vs gibi şeyler değil.Kanserojen falan midir acaba diye düşünüyor insan.
BhtrOlcay_ Liya20 bende bu yüzden 1 sene bekledim sonunda boyadım. Phyto bitkisel saç boyasıyla boyadım anında boyayıp hemencik yıkadım😂😂
Babybloom Liya20 ben de kırkım çıkınca boyattım, saçlarımdaki beyazlar on cm olmuş, uçlardaki boya akmıştı. Saçım felaket görünüyordu. Benim en önemli mottom, mutlu anne mutlu bebek✌️