Gokce1504 Kızlar kullanan var mı? Normal sağma aleti gibi etki gösteriyor mu? Uçları acıtıyor mu? Benim sağım yapmam gerek fakat makine çektikçe canım çok yanıyor yapamıyorum. Evde Manuel’de var elektrikli de. Olmuyor ama
Woody Gokce1504 mochi süt sağmak için depil fazla sütü toplamak için aslında. İlk aylar süt çok akarken işe yarıyor ama zamanla öyle olmuyor. Muhtemelen makine ile ilgili bşr sorununuz var. Farklı marka denemeye bakın 🌺
annebusesi Gokce1504 benimde normal pompalar çok acıtıp yara yapardı. Mochiyle bir göğsü emzirirken diğerini sağıyorsunuz. Fazla vakumlu yapıp emzirmiyorkende oluyor ama kesinlikle mochi pompa gibi sağım yapmaz sadece göğüste toplanan sütü alıyor. Süt toplayıcı olarak geçiyor. Ben çok memnun kalmıştım. Hiç yara acıma vs yaşatmadı. Normal pompalat acıttığı için sütüm az çıkıyordu. Mochi de daha fazla çıkıyor.
Anne4 Gokce1504 al bnce. bn mastit oldgmda cok iseme yaradi. gogsum sagamicak kdr kotuydu. bununla baya geliyodu sut. acitmiyo hiç. önce bunu tak. fazla sutu alsin. snra makineyi tak. acimiyo o zmn pek
leynanin_pembemantosuu Gokce1504 sağma aleti değil canım o bi göğsünü sağrken diğer göğsünden süt akıyor ya mochi yi yerleştiriyorsun göğsüne akan sütünü topluyor
Woody Gokce1504 hastane tipi kiralayın bir süre.. En etkilisi o olur. Power pumping yazıp ona göre sağım Yapabilirsiniz. 1,5 kaşık dut kurusu 1 bardaknsuda 5 6 dk kaynatıp için kesinlikle Yulaf süt yapıyor Bestlak, solgar gibi vitaminler deneyebilirsiniz
Gokce1504 Woody evet kullanıyorum. Bir de size danışayım bebeğim 35 günlük oldu meme de 1 saat duruyor ama sadece 1 kere çekiyor yutkunuyor. Uyandırıyorum falan uyanıkken de aynı. Acaba düzelir mi napmam gerek. Mememi boşaltmadığından da sütüm artmıyor
Gokce1504 annebusesi sütünüz çok muydu acaba? Benim ikisinden sağınca 30 cc falan çıkıyor. Ne kadar süt toplanmış olur bilemedim şimdi😢
annebusesi Gokce1504 30cc yine iyi benim elektrikli pompayla 10 cc anca çıkıyordu mochi yaptıkça artmuş hatta bi kere 70cc olmuştu 🙈 ama şöylede birşey var sütünüzün az çıkması sütünüz yok demek değil.. Ben 2 sene emzirdim ve her zaman azdı sağdığımda bu demek oluyor ki ön süt az.. Arka süt fazla. Ki besleyici olan da arka süttür. Memeleriniz kutulu süt değil musluk gibi emzirdikçe geliyor yani. Oyuzden rahat olun bol bol emzirin zaten brbrk emdikçe süt gelmryr devam ediyor. İster 10 dk emsin ister 2 saat..
Sema123- Gokce1504 ben elektrikli pompa ve mochi aldım gram süt gelmedi mochide. Ürün çok sürü olanlar için iş yaparken tak oraya dolsun mantığı var az sütün varsa işe yaramaz elimde duruyor benim malesef kullanamadım hiç.
Sema123- Gokce1504 anlayabiliyorum seni benimde kan gelmişti yarılmıstı uçları Allahım dayanma gücü versin krem kullanıyormusun
Gokce1504 annebusesi gerçekten miii😅allahım inşallah bende emziririm o 2 seneler🥲🤲 emme refleksi bi gelişse içim rahat edecekte😓
annebusesi Gokce1504 sen ne kadar rahat olursan o kadar kolay alışıyorsunuz ❤️ vallahi bi bakıyosun kocaman olmuş bu seferde meme bırakma derdi 🙈