KmslCnn Merhaba güzel anneler 🥰🍓 Bebeğimin normal önlüğü var ama yediği şeyler dökülüyor 9 aylık olduk sozce şu sert silikon önlükler kesinlikle alınması gerekir mi slmadan sormak istedim size de hani şu önünde cep olan önlükler varya onlardan iste..😊
Woody KmslCnn Ben şunlardan almıştım Çok memnunum https://www.civilim.com/mycey-buyuk-boy-cepli-leke-tutmaz-onluk-agacin-kalbi
tosbikinannesi1 KmslCnn bende silikon kullanıyorum çok kullanışlı yıkayıp yıkayıp kullanıyorum diğerlerinden leke çıkmıyor ☺️
Lidya-t Ben seviyorum bebeğiminde ilgisini çekiyor bakarken yemeği yedirmiş oluyorum gerçekten de önüne dökülmüyor .Tabi alınmak zorunda değil.Başka yöntemlerde olur
KmslCnn Lidya-t Kız ben evdeki örtüleri koya koya örtü kalmıyor ev havlusu varya onlardan😅 temizlenmesi de kolay diye almak istedim sil kullan şimdi ki önlük yıkıyorum kurumasını bekleyince zaman da alıyor
Saripapatyammm KmslCnn Rica ederim :) ama bak seven varmis. Benim kizim önlügü zorla takiyor oyuzden rahat olmadi bana.
KmslCnn Woody Benim bundan var kuzum 🥰yıkıyorum kuruması vakit alıyor burde önüne dökülüyor kendim açmam lazim anca öyle diğer sert önlükler nasıl acaba
Lidya-t KmslCnn Valla çok pratik başta normal önlük kullanıyordum çoğu leke çıkmadı sinir oldum .Şimdi yıka sil kullan tertemiz
Woody KmslCnn ben 2 3 tane almıştım. Öyle olunca kuruması falan dert olmadı tabi.. Diğer önlükler hakkında bilgim yok 🌺
Weewe Biz uzun süredir kullanıyoruz bence harika bir şey. Bazen kendi yemeye çalışırken kesesine dökülüyor alıp oradan yiyor :) ve üstü başı da eskisi gibi kirlenmiyor bu önlüğe geçtiğimizden beri. Her yemekten sonra yıkıyorum hemen kuruyor zaten.
KmslCnn Weewe Tamam canım alayım o zaman ya büyüdü ya dökülüyor iyice hangisinden almıştın Trendyol da var 45 50 lira civarı iyi mi acaba bilemiyorum
Weewe KmslCnn https://images.app.goo.gl/zyKMyTsJwNDdd8K16 Bu bizimki. Ebebekten almıştım, 1 yıldır sapasağlam.
KmslCnn tosbikinannesi1 Evet evet leke kalıyor sürekli Domestos bastırıyorum kuruması yıkaması ayrı olay