Trkanmete Merhaba. Oğlum 14 aylık. Bugün adım adım büyüyoruz diye bir eğitim setine üye olduk. İçerk olarak az çok inceledim gelişimi için yararlı olacak etkinlikler var gibi. Ancak elimde olmadan tam bir bilgi sahibi olamadım. Bu seti kullanan var mı? Kullanan varsa memnun musunuz?
dontsleppyunhappy Trkanmete bende 9 aylık olanı almıştım cok şaşırıdm, ordaki etkinliklere baktı yapmaya çalıştı, ben abone olmadım pahalıydo biraz, trendyolda aldım. Şimdi 11 ayı inş alcam. Biz memnun kaldık
Woody Trkanmete Bana içerikleri yetersiz gibi grldi hep. Kullandıktan sonra deneyimlerinizi paylaşır mısınız
baloglus Trkanmete Her ay düzenli takip edilirse gayet eğitici bir set. İçeriğe göre ücreti biraz fazla buldum ama.
Trkanmete Mom079 yıllık üye olursan aylık 120 lira bir de bir aylık set hediye ediyorlar. 6 aylık 700 lira gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum birde 3 aylık var 399 lira. Ben 3 aylık aldım içeriğine bi bakmak için. Birde oğlumun tam ilgisini çeker mi bileöediğim için. Memnun kalırsam 1 yıllık üye olmayı düşünüyorum.
Trkanmete Woody tabiki paylaşırım. Herşey onlar için. Gün içerisinde farklı aktiviteler aramaktan artık ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Aynı şeylerden hep sıkılıyor. İnşallah memnun kalırız.
Trkanmete Woody bende hepsiburadada gördün orada daha uygundu ancak orada satılan setler güncel yayın değilmiş daha önceki yıllardan kalan setlermiş. O yüzden üye olmayı düşündüm.
Trkanmete [silindi] maşallah bebişlere. Birde ingilizce olanı varmış ama ben almak istemedim daha erken diye düşünüyorum
Trkanmete baloglus evet bende düşünmedim değil aslında içerik olarak zenginse sürekli takip etmeyi düşünüyorum. Herşey onlar için
[silindi] Trkanmete biz İngilizce evdede konuşuyoruz bayağı bayağı anlıyorlar bir kaç cümle falan kuruyorlar küçük yaşlarda başlamak daha iyi oluyor 😊
baloglus Trkanmete Ben okul öncesi öğretmeniyim canım içerik olarak hoşuma gitti benim güzel, düzenli takip edersen çok faydalı olabilecek bir set. Ama kavramları ay ay verdiği için her ayını kullanmak gerekiyor. Bende ilk defa bu ay aldım denemek için.
Nil614kara Trkanmete İçeriğini nasıl incelediniz acaba bende trendyoldan baktım ama sadece paket olrk gözüküyor içinde neler var acaba ?
Trkanmete Nil614kara Google a adım adım büyüyoruz.com yazarsanız oradan içeriğini inceleyebilirsiniz. Ben trendyol dan almadım kendi sitesinden üye oldum. Birde orada beni arayın diye bir buton var geri dönüş yapıp bilgilendiriyorlar içerikle ilgili.
Keremikonunannesi Nil614kara içerik için YouTube a da yazın hangi ayı istiyorsanız. Videoları ayrıntılı anlatanları bulabilirsiniz. Ben üye olduktan sonra farketmiştim maalesef.