SalEz Kalıpları nasıl tişört alıcam hello babynin kalıpları nasıl tuffy felan da var bebeğim 5 buçuk aylik
menekseyagmr SalEz bir beden büyük almalısınız atıyorum 3 aylık bebeğim var e bebeğin 6 aylık kıyafetlerini giydiriyorum kalıplar dar biraz o yüzden bi tık büyük alırsanız daha iyi olur
Eminerd SalEz kalıpları aşırı küçük 🙄 5-6 aaylık ken oğlum 1 yaş giyiyordu şimdi birtık kısa oluyor (hellobaby için konuşuyorum)
cocomelon33 SalEz 6 aydan başlıyor tişörtler zaten 35 günlük oğluma hellobaby nin 6 aylık tişörtlerini giydiriyorum biraz bol ama rahat oluyor sıcakta siz de 9 aylık alabilirsiniz
turansmom SalEz Hello babynin kalıpları bir tık büyük ama aşırı değil bebeğinizin kilosuna bağlı, tuffy’i bilmiyorum
Mirac_momm Eminerd bizde normal de öyleydik hello baby takım aldım bir yaş baya büyük oldu 2 3 ay sonra ancak belki gelir
UraSsmom SalEz Geçen Bi tane şort tulum aldım oğlum 1 yaşında 2 yaş aldım dikkat etmemişim çıtçıt yok kafasından geçmedi çocuğun ve dar şuan kestim yakasını da giydirdim ama her ürün aynı olmuyo
Selcan SalEz bence kalıpları küçük ona göre alin. Kac defa zibin almıştım daha üzerinde ki aya gelmeden küçük gelmeye başlıyordu. Onun için başka yerlerden tercih ediyorum ben
Eminerd Mirac_momm bebeğim şuan lcw. 12/18 giyiyor yazlıkları 7,5 aylık eylüle kadar giyer inşallah diye dua ediyorum hellobaby 1,5 yaş giyiyor. Yazlıklarda büyük olması sıkıntı olmaz. Ben salaş seviyorum zaten ☺️☺️