aydaberen Merhabalar önerebileceğiniz gaz damlası var mı acaba ? Bebeğim de çok fazla gaz problemi var doktorumuz gaz damlası verdi fakat hiç bir faydasını göremedik
gulsnmstf aydaberen aguline sapsimpleks bunları onerdı arkadasım muthıs etkısı var ddı agulıne surup dgerı damlaymıs denemedım ama denıcm bnde
aydaberen etipuf daha bugün 11 günlük olduk. Erken doğum olduğundan yoğum bakımda yattı bebeğim 7 gün.
Arzudefne Kesinlikle sapsimplex damla, bizi o kurtardi. Yaninda da prebiyotik bir damla olan biogaia kullandik, ikisi bebegi cok rahatlatiyor. Gazli bir bebek annesi olarak cok rahat ettik
etipuf aydaberen bizde öyleydik 5 gün yoğun bakımda kaldı 36+3 te doğdu . Doktorumuz biogia vermişti onu kullanıyoz bix
Berrakrks34 aydaberen bizde 15 günlükken falan kullandık hiç fayda etmedi doktor biogai damlası yazdı o fayda etti bizde
bgmtnk aydaberen ben çok memnunum. Düzenli kullanıyorum. Kızımın gaz yüzünden kriz şeklinde ağlamaları bitti bu damla sayesinde. 11 günlük bebek için kullanılır mı bilmiyorum içeriği doğal olduğundan sorun olmaz bence ama yine de doktorunuza danışmakta fayda var
aydaberen bgmtnk internetten sipariş verdim sanırım yarın elimde olur. Acaba günde kaç kez veriyordunuz ?
bgmtnk aydaberen günde iki kez 10ar damla veriyorum her gün aynı saatlerde vermeye özen gösteriyorum ☺️İnşallah yavrunuza şifa olur 🙏🏻