sevgisevgi Merhaba guzel anneler. aranizda yeni dogan icin kanguru kullanan var mi, bu konuda tavsiyesi olan, fikri olan var mi acaba. simdiden tesekkurler
Merveges sevgisevgi egg kanguru almıştık 1 aylıktı hala kullanıyorum canım yenidoğan saraylılar var ben şapkalı olanı tercih ettim 7 aylik oldu bugün hala kullanıyorum memnunum
sevgisevgi Merveges benim bir kangurum var icerisine yenidogan aparati almak istiyorum solomombaby , alt kisminin yastigi falan oluyor bilmem gordunuz mu, her kanguruya oluyor mu acaba bu aparat,
Nursel67 @sevgisevgi bende aldım bugün kargo getirecek ama daha kullanmak nasip olmadı kızım 2 aylık ☺️
Merveges sevgisevgi aldığınız markanın kini almanız gerekli sanırım trendyolda bir bakin takma yeri var mı her kanguruda olmuyor diye biliyorum aparat yeri
Selin28 sevgisevgi bende solomonbaby nin kangurusunu aldım her yöne olandan yenidogan aparatı da hediye gelmişti ama bebegim hiçbir şekilde içinde durmayı sevmiyor boşuna 260 TL verdim 😒
Nursel67 @sevgisevgi sağolun tabi ki yazarım bakalım bana da arkadaşım tavsiye etti aldığım markayı yarın sağlıkocağında aşımız var yazarım yarın ☺️
Nursel67 @sevgisevgi yanlış tarih vermişler verem aşısı günü farklıymış ama bugün denedim güzeldi çokta rahat bir kullanımı var
sevgisevgi Nursel67 hm anladim ben de aldim ama sadece aparatini, kangurum vardi, bakalim gelince ben de deneyecegim , tesekkur ederim 🤗
sevgisevgi Selin28 😖😖ben de reflu yatagi almistim asla icinde durmuyor 😖 insallah benimki sever kanguruyu 🤷♀️ deneyip gorucem