Gizo Kızlar dikişleriniz Doğumdan sonra kaç güne geçti ? Birde ilişkiye ne zaman girdnz ? En çok korktuğum şuan bu doktoruma sormadım kontrole gidince sorucam
tostikinannesi Gizo Canım normalde dikişlerim 40 günde iyi olmuştu ama.Doğum yapalı iki buçuk ay oldu ara sıra kanama oluyor dikişte. Dotkora kontrole gideceğim tekrar ama bir türlü gidemedim.Iliski konusu bizde biraz sorun çünkü eşim genelde evde olmadığı için🤣🤣
BesteArya Gizo benm hemen iyileşti Kanamamda uzun sürmedi ve hemen toparladim. Sanıyorum 2 hafta Ilişki saglik acısından 6 haftadan sonra öneriliyor ama kendini hazır hisseden veya 6 haftadan sonrada hissetmeyen vardır ve ona göre hareket edilmeli bence.
Gulnuraraserol Gizo benim dikişlerim 40. Gün düştü fazla dikişim yoktu zaten , ilişkide doğumdan 50 gün sonra falan oldu tabi ilk 2-3 ilişkide baya canım acıdı benim tabi bu durum herkeste eminim farklılık gösterir
Fatmablg Dikişlerim fazlaydı Benim içte 40 güne kadar agrısını ara ara hissettim gerçekten de 40tan sonra agrı kalmadı dikişlerim eriyenmiş düşmedi görmedim hiç. İlişkide 40 günden sonra oldu tabi dikişlerin olduğu için azıcık agrı oluyor ama korkulacak gibi değil.