Nehirk Merhaba 4. Ay atağı bitip uykusu düzelmeyen var mı , ataktayken daha iyiydi uykuları gece boyu gözü kapalı uykusunda ağlıyor kucağa almadan susmuyor, uyanıkken hiç bir sıkıntı yok ,
Alyatrd Nehirk şu an kaç aylık. Biz 5buçuk aylık olduk ataktan sonra düzelmedi maalesef. Gece saat başı uyanıyor çok yorgunum 😞
Nehirk Alyatrd 5 ay 5 günlük ataktayken daha iyiydi uykusu anlamadım ki diş mi acaba diyorum ama hiç bir kabarıklık yok damaklarında
duru2603 Nehirk 5 ay 3 günlük yıne saat başı uyanma ya bı mola verseydı barı su ataklar 4.aydan berı bıttım ya :(
Nehirk Alyatrd 🥺siz hangi programı kullanıyorsunuz ben harika haftalar programını kullanıyorum atak gözükmüyor
Nehirk Woody 🥺 hadiya biter umuduyla bekliyordum 4.aydan beri huysuz iyice arttı , uykusuzluk yorgunluk devam desenize
Nehirk duru2603 aynı şeyi yaşıyorum , derin uykuya dalana kadar sürekli uykusunda ağlıyor akşam 8 de uyuyan çocuk gece yarılarına kadar uyumuyor
Woody Nehirk Ben de 4. Ay atagını annemşe geçirme planı yapmıştım. Oh bee, ne rahat atlattık demiştim ki.. 5. Ayla yüzleştim. Ben şok 🙄🙄