Bssrr Kızım 4 aylık emmesinde bir sorun yok dil dudak bağı için diline bakmıştım sorun yoktu bugün bi dudak altlarına bakayım dedim ve üst dudak bağı varmışş 😰 bu durumu yasayanlar varmı kestiren oldu geç kalınmış mıdır bunun için . Yada önemsiz mi internette konuşma diş bozukluğu olabilir diyo
BesteArya Bssrr dudak bağı değil dil bağı olabilir mi dediğiniz? Ben hiç dudak bağı diye birsey duymadım. Dil bağından bahsediyorsan benim kizim da var canim
Asafeymeninannesi Bssrr arkadaşın bebeğinde de dil bağı var ve şu an 4 aylık. 6 aylıkken getirin ufak Bi operasyonla hallederiz demişlerdi
Ulku Bssrr bizdede var dr onemli degil dedi 17 18 yasina gelirde tel taktirirsaniz eger ayrik olursa disler ozaman kwstirin simdi ellemeye gerek yok dedi. Ama herkesinki farkli olabilir
Uurbocuu Bssrr benim dudak bağım var kestirmedi ailem bir sorun yaşamadım hiç. sıkıntı yapılacak birşey olduğunu düşünmüyorum.
Nurdankaratas BesteArya kızınız ne kadarlık benimde oğlumda var hemde tam ucunda çocuk doktorları kesilmesini şuan önermiyoruz takip edilmeli dedi çocuk cerrahı hemen keselim dedi oğlum 8 aylık olacak
Bssrr BesteArya dil bağı aşağı yapısık dudak bağıda üst dudak damaya yapışık yani dil olanın dudak versyonu . Bende bugün farkettim . Bu tarz şeyler yenidoğanken kondtrol edilir yazıyor ama farkedilnemiş mi yoksa önemli mi değil anlamadım . Doktora gideceğizde bir sorayım dedim
BesteArya Nurdankaratas 6 aylik. 4 aya kadar kesilmesinde acı sizi veya başka bi problem yaşanmıyor bağ çok ince olduğu için ama zamanla kalınlasiyor.
Bssrr Asafeymeninannesi geç kalmamışsak iyi. İnşallah ufak operasyondur yani internette lazerlede ağrısız dikişsiz yapılır diyo kimi anestezi altında olmuş inşaşşah anestezi gibi birşeye gerek olmadan halledilir
Nilly Benim abimin dil bağı varmış doktorlar keselim hemen demiş annem korkmuş kestirmemiş. 38 yaşında dili hala öyle. Bi de R harflerini söyleyemiyo. Aynı tv bayazit öztürk gibi konuşuyo. Ama çok tatlı.
Bssrr Nilly ben kestirmek isterimde anestezi falan gerekirse diye korluyorum . Dudak bağında ön dişlerde ayrıklık veya konuşma bozukluğu olabiliyormuş. Abin memnun mu halinden
Bssrr Nurdankaratas çok güzel bizde emme konusunda sıkıntı yaşamadık ama emme şekillerinde hep dudaklar dışa dönük olmalı diye söylerler ya bizimkinin üst dudağı değil öyle. Bende küçük dudağı var diye sanıyordum dudak bağındanmış yada olabilir bir doktora göstereyimde emin olacağım
Asafeymeninannesi Bssrr doktoru abartılacak bişey değil çok ufak Bi operasyon demiş. Gönlünü ferah tut annesi ❣️ Rabbim acılarını göstermesin 🙏
Nilly Bssrr abim memnun hatta sempatik buluyoruz hepimiz. Tabi polis falan olmayı düşünürse bebeğin mülakatlardan geçemez. Dişler dersen üst orta birazcık aralık ama çok az göze takılmıyo yani.
Sumeyyee Dil bağı vardı bizde de emerken hep genzine kaçıyodu her yutmada hava yutuyodu 1 haftalıkken kestirdik
Bssrr Sumeyyee kendiniz mi karar verdiniz doktor mu yönlerdirdi . Brde siz mi farketmiştiniz var olduğunu . Muaynede mi çıktı