Serpil51 Maydonoz çok kullanan biri değilim ama evde de olması lazım her hafta alamıyorum köydeyim çürüyor hemen boşa gidiyor , uzun süre nasıl saklarım buzluğa koysam olur mu veya başka yöntemler bilen var mı
Badem Serpil51 doğrayıp saklama kabına koyabilirsin oradan buzluğa at içinden al hep kullanacağın kadar. Ben hep öyle yaparım salataya bile koyuluyor
birboncukannesiiii Serpil51 ben doğrayıp buzluğua da atıyorum dolapda dolap poşetine koyupda tutuyorum. Bide koroplastın yeşillik poşeti var. yıka yıka kullan çok ömürlü. iyice kuruladıktantan sonra maydonozu havu kağıda sar poşete koy ağzını mandalla uzun süre gidiyo. rokayla terem bile 10/13gün dayandı bu sayede.
Saglikci Kağıt havluya sararak buzdolabı poşetine koyunca 2 haftaya yakın gidiyor. Buzluğa da atmıştım doğrayarak ama yemeklere olsa da taze olarak kullanılan yerlere olmuyor ezilmiş gibi oluyor
Slmnese Doğramadan yıkanmış kurulanmış haliyle havlu kağıda sarıp cam kavanozlara koyun uzun süre gidiyor.
eceunverkanra Serpil51 Ben maydonoz, dereotu gibi yesillikleri yikayip dograyip buzluga kaldiriyorum. Kullanmak istedigim zaman da oradan alip kullaniyorum cok pratik oluyor hem de uzun omurlu tavsiye ederim😌
Nohutannesi Serpil51 yıkayıp kuruladıktan sonra plastik kapaklı kaplara iki pecete arasınakoyup dolaba koyun. Arada peçete nemlenirse değiştirin😇
Mom62636362 Serpil51 ben maydanozu yıkayıp kağıt havluda kuruluyorum, ardından doğrayıp buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıyorum