Siracseda Kızlar oğlum 10 Nisan'da 5 aylık olacak ama şu 4 gündür geceleri kendini sesi kesilircesine ağlıyor saatlerce mesela dün gece saat 3 e kadar uyutmaya çalıştım gözleri kıpkırmızı oldu kucagimda uykudan bayılıyor ama uyumuyordu uykuda çığlık atarak ağlama 😫 sadece zibinla bıraktım okudum öyle rahatladı uyudu ama yarım saat sonra gene aynı artık psikolojik çökmüş durumdayım uyusa bile agliyormus gibi ses duyup yatagimdan sicriyorum her hangi bir sağlık problemi yok çok şükür neden oluyor böyle sütüm mu yetmiyor çok şık çiş ve bezini kirletiyor 😭😭😭
Elissaaaaaa Siracseda çok sık çiş ve ağlama diyorsun idrar yolları enfeksiyon olmasın canım bir tahlil yaptır istersen uykudan uyanma falan hepsi belirtileri
Siracseda Elissaaaaaa sadece gece ama gündüzleri çok düzenli uyku öğlen uykusunu yatar 2 saat uyanmaz sonra 4 5 gibi yatar 8 e kadar sekizden sonra çıldırıyor ama olabilir canım ben randevu alıp gideyim
Elissaaaaaa Siracseda mm engeksiyon olsa sürekli olur bilemedim o zaman ama gene de bir kan ve idrar tahlili yaptır canım 4 gün olmus çünkü yazık bir sıkıntısı olabikir
Siracseda Elissaaaaaa götürucem zaten komple bir baksın bütün tahlil ne varsa yapsın bende çökmüş durumdayım