Sdtyldrmklkn 6 aylık oğlum 4. Ayından beri 120 CC içiyor. Ama şuan 2 saatte bir içiyor. Sizler ne durumdasınız. Çok az geliyor bana ??
ecemm-6161 Sdtyldrmklkn benim oğlum 6 buçuk aylık genelde 140/160 cc içiyor bazen 210 cc içiyor canım
05ay05az20e1sra14na9di3r27 Sdtyldrmklkn canım bizde öyleydik o aylarda bir anda 150 cc verdim bitirdiğinde 2 saatte veriyorum 150 fln ıciyor sen mamayı fazlalaştir 2.5 saatte fln vermeyi dene açılsın iyice
Durukusunannesii Sdtyldrmklkn benim kızımda aynı 120 içiyo 6 aylık en fazla içtiği 150 oda bazen her zaman değil
uykusuzMoMm Sdtyldrmklkn 9 aylık 160 içiyor cnm ek gıdada alıyor bazen 60 cc içtiği oluyor bazen 120 değişiyor açlık tokluk durumuna gore
iyilik80 250 leri goruncw noluyoruz dedim.tabi her bebek farklidir ama benimki en fazla 150 iciyor oda cok acikirsa.
Mu-Mi Sdtyldrmklkn benim kızımda 120 cc içiyor bazen bitiremiyor bile ama 3-4 saat arayla içiyor birde kilosu nedir yanı az mi çok mu kiloya göre de hesapliyorlar
Sdtyldrmklkn Ali_Han20 240 tek seferde asla içemez 3 saatte çıkınca ağlıyor mama istiyor 120 anca içiyor dediğiniz gibi 240 olmuş oluyor sanırım çok teşekkür ederim
Mavismila Sdtyldrmklkn gayet normal fazla bile içiyor maşallah canım benim kızım 3 saatte bir 120 cc içiyor doktor fazla veriyorsun demişti bana kızmıştı
Mavismila Sdtyldrmklkn yok canım sıkma canını valla yeter de artar maşallah ama şimdiden başla güzelce ek gıda vermeye sadece süt almasın ben 5 ayda vermeye başladım tam 6 da başlayan arkadaşlarımın bebekleri hep reddediyor ek gıdayı