Gizem-Demir Kızlar ben 2 senelik evliyim ve hala olduğu gibi o zaman da chester koltuk modaydı bende aldım ama temizliği çok zor .. süpürüyorum arkadan yine tozlanıyor siliyorum yine aynı.. Siz neler yapıyorsunuz ? Nasıl temizliyorsunuz?
uykusuzMoMm Gizem-Demir kumasından cnm benımde bır tane L koltugum var gri kaldır çöpe at dıyor deli gönlüm artık sil süpür bas edemez oldum koltuk örtüsü aldım ama dıger koltuk takımımdan cok memnunum tertemız ne toz ne bısey
0101adana Gizem-Demir Benimde gül kurusu kumaşı toz almıyor yaza ve kış girişlerinde yikatiyorim mutlaka günlük temizlik yaprken nemli bezle üstünden geçiyorum
Katarsis Renginden kaynaklı da olabilir benim de var koyu yeşil ve cappicino köpüğü renklerinde koyu yeşil olan dediğiniz gibi toz topluyor diğerinde ise böyle bir şey yok
Gizem-Demir Benim biri sedef rengi biri mor … Sedef renginde birşsy yok ama mor çok toz tutuyor birde kadife kumaş
Aysemme Açık renkli olanlar tozu belli etmedgi için size tozsuz gibi gelir ama onda olan toz öbüründe de olur
Gizem-Demir uykusuzMoMm bende de hep örtü var canım oturma odasındaki normal koltuk o çok çok rahat salondakiler de çok rahat ama çok toz oluyor 😔
uykusuzMoMm Gizem-Demir kaplama yaptır cnm toz çekmeyen bır kumasla kaplama yaptır o L koltuga ben yaptrcm tainimiz cıktı gıdecez haziranda gıdınce yaptrcm 💕