Gamzeburkan MerveKenan bizdende ilk doğduğu gün hastanede 1 hafta kontrolundede sağlık ocağında aldılar
Kk41 MerveKenan bi hastanede aldılar bide sağlık ocağında. 2 defa alıyorlar . Bir sağlık sorunu olunca arıyorlar aramadılarsa birşey çıkmamıştır
BademsMam MerveKenan bazen 1. De hatalı sonuç alınca ikincisine gerek duyuyorlar. Hastalık olduğu anlamına gelmiyor ama
MerveKenan melektolga ben hastanede olduğum icin kayinvalidem götürdü topuk kanını aldirmaya ve hic birsey sormamış bende bilgi icin sağlık ocagina aradım ama ulasamadim
ecemm-6161 MerveKenan canım 1. Alıyor hastane diğerini sağlık ocağı alıyor zeka ya bakıyor diğerinde sarılığa bakılıyor bize öyle söylemişti
MinnakAsel MerveKenan bizdende iki defa aldılar ama biz hastanede yatıyorduk herhangi bir sıkıntı çıkmadı içinizi ferah tutun
Kbraras MerveKenan biZden de iki defa alındı o yuvarlak yere tam kanı degdiremedikleri icin tekrar istiyorlar demişlerdi belki sizinkide yanlış almışlardır bi sıkıntı çıksa şu sebebten dokayı tekrar istiyoruz diyorlarmış