Bxbdhdhhdhd rica ederim, aksam emzirmeleri bebekleri ekstra yorar. zincirleme emzirme denilen bir sağ bir sol bir sağ bir sol emzirmenizde sakınca yok. ilk 4 ay cenesi gücleninceye kadar bu tarz seyler yasanıyor. Gündüz anne sütü daha karbonhidratca zengin tadı daha sekerli, ama gece sütü daha yaglı ve daha proteinli o yüzden bebek o sütü getirene kadar cabuk yorulup memeden cekiliyor annelerde strese giriyor, gazını cıkartıp sag sol sag sol emzirin. evet yorucu ama bazı bebişler böyle) ben afedersiniz oturmaktan hemoroid olmustum) bir de sekerli gıdalardan uzak durun ( paketli gıdalar, rafine seker iceren tüm gıdalar) bunlar süt salınımını negatif yönde etkiler. İnsülin direnci veya herhangi bir tiroid probleminiz varsa sütünüz diger kadınlara göre daha problemli salgılanır. ( örnek olsun diye yazıyorum) emzirme durumunuz hem meme iç yapınız hem de hormonal denge ile alakalı. siz emzirmeye ve bebeginize odaklanın, emin olun bir şekilde geçiyor ve büyüyorlar. en güzel günleriniz bunlar ( ben cok takmıstım da bazı sebeplerden kendime zehir etmişim meğer ne güzel günlermiş)saglıkla buyutun.