Mucizelerveanneleri Kızlar 🙂merhaba Uzun zamandır şu oyun halısına karar vermedim ikizlerden dolayı 1.geniş olmalı 2.incecik değil de biraz kalın bişey 🙄 3.oyuncakları ilgi çekici Bu özelliklere uyan kullanıp memnun kalan arkadaşlar
Deletedmom115 Mucizelerveanneleri Ben piyanolu kullanmıyorum ama yine de 3 4 ay kullandigim oyun halımız vardı fisher price kelebekli rüyalar bakın isterseniz
Dasdili Mucizelerveanneleri bebeyatmaz instagram da tavsiye ederim. Ben babies piyanolu aldım 3 aylık. Çok memnunum. Oyuncaklardan da yine bu adreste değişik şeyler var onları takıyorum. Kapıda ödeme güvenilir 2 güne geliyor maksimum
Dilekcc Mucizelerveanneleri yookidoo oyun halısı kullanıyoruz halısı çok kalın değil ama oyuncakları eğlenceli 2 çocuk yanyana rahat sığar misafir çocuğu da benimki de 3 aylıktı yanyana rahat olmuştu yookidoo aktivite halısı olarak geçiyor ebebekten aldım
damlahira Mucizelerveanneleri Yookidoo oyun halısını tavsiye ederim kesinlikle ilgi çekici e bebekte var biraz pahalı ama değiyor ☺️
Minnakelifim03 Dasdili babiesin piyanolu oyun halisindan memnun musunuz brbegim 3 aylik ve alip almamjta kararsiziz. Birde ne kadara almistiniz
Serene Mucizelerveanneleri fisher prica delüks yağmur ormanı olanı kullanıyoruz ve Çok memnunuz.halısı incecik değil ama çok kalın da değil ama geniş.oyuncakları da ilgi çekici.üzerinde de papağan var müzik çalıyor Işığı yanıp sönüyor,bebeğim çok eğleniyor
Minnakelifim03 Mucizelerveanneleri gitti gidiyorda oyun halilarinda indirim var. Piyanolu oyincakli genis oyun halisi 99 lira. Bebegim 3 aylik bende alip almamakta kararsizım
Dilekcc Minnakelifim03 bende portatif her yere götürmelik diye düşünerek babies aldım halısı dandirik ince oyuncakları eğlenceli melodiler iyi 3 aylık oğlum çok seviyor evde kullandığım yookidoo ondan da çok memnunum babiesi gittigidiyordsn 99 tlye aldım 2 ay önce
Serene Mucizelerveanneleri dar uzun olanı değil yalnız bizimki büyük kare olanı,arkadaşların çocukları gelince yatıyorlar birlikte
Vuslatasyaefe Mucizelerveanneleri https://www.hepsiburada.com/bondigo-bp4814-top-havuzlu-aktivite-ve-jimnastik-oyun-halisi-deniz-dunyasi-p-HBV000003NKPB?magaza=Bebegold&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=Cj0KCQjw7YblBRDFARIsAKkK-dKoeXyC17E3TfrvdU530aITpWTUtiVo0DAZmTucdEPY6bXlIysqyw0aAuw-EALw_wcB ben bunu kullanıyorum. Top havuzlu. diğerleri gibi iki yada 3 ay kullanıp kaldırmıyorsun. Top havuzlu olduğu için oturarakta gayet güzel vakit geçirir. İkizlere göre bundan daha büyük birşey bulmak zor.
Gokceayy Mucizelerveanneleri playgronun müzikli ve fileli halısı var ondan memnunum ben üstte projeksiyonlu oyuncak var ayrı kullanılıyor filesi de ayrı güzel bebek tekmeledikçe oyuncaklar sallanıyor daha ilgi çekici oluyor indirimden 150 almıştım babymall dan sorunsu geldi normalde 250-300 civarı