Yusraninannesi Kizimin bezini degistrdigimde kan gordum cok korktum bu 2. Oldu nicin olur zemzem suyu veriyorum acaba ondan mi
Busranehirmila Yusraninannesi kan kakasında mı yoksa idrarında mı? İmkanınız var ise bir doktora görünün kan hoş bişey değil yetişkinlerde bile olsa hemen doktora gidilmesi gereken bir durum. Kakada ipliksi şekilde kan ise alerji ihtimali yüksek. Şimdiden geçmiş olsun
Elenaveronika Busranehirmila devlet hastanesi dolu her yer bu konuda aşırı hassasım kızımın bezinde kan gördük gece 3 de koşa koşa acile girdik
Elenaveronika Yusraninannesi ve hala doktora gitmediniz mi pes doğrusu gece 3 kan gördüğümüz an acile koşmuştuk 🤷♀️
Yusraninannesi Elenaveronika canim doktorumuzla konustuk fotografini attigimda korkulacak bisey yok su vermemi istedi yani pes edilecek bisey yok 😊
nurelem Yusraninannesi kakasında gördü isen alerjik olabilir, idrarında gördü isen susuz kalmış olmuş olabilir ama mutlaka doktora danışmalısın
Vanilya Yusraninannesi Doktora götür canım baksın. Alerji olabilir. Başka bişey olabilir. Kabız olur makat çatlağı olur. Bilemeyiz
Elenaveronika Yusraninannesi kusura bakma cnm ben hiç götürmedin sandım ben bu konuda aşırı hassasım galiba 🌸
pembeninkurku Yusraninannesi neden su veriyorsun canım mamayla mı besleniyor eğer anne sütü alıyorsa gerek yok suya😌 geçmiş olsun bu arada🌸
Yusraninannesi pembeninkurku sagol tesekkur ederim canim dr su verebilirsin yaz geldi sussuz kalmasin dedi o yuzden veriyodum ama zemzem zararliymis onu ogrendim bobreklerden zor suzuluyomus 😶