Deletedmom345 enh-enh 16 günlük bebek ağlar,uyur,emmek ister.Başka nasıl bir aktivite bekliyorsunuz bebekten anlamadım. Emzirin bol bol,göğsünüzde uyusun,ten temasında bulunun hep.
Deletedmom115 enh-enh Ağlaması çok normal belki gazı vardır hiç dikkat ettiniz mi böyle bir şeye? Ağladığı zamanlar yapacağınız tek şey emzirme ve kucağınızda rahatlatmak
gizanne @enh-enh Ya doymuyordur ya gazı vardır ya da kabızlığı vardır. Önce hangisi olduğunu anlamaya çalış. Gazı var ya da kabızsa kendini kasar anlarsın zaten. Eğer böyle bir durum yoksa aç olabilir onu kontrol et.
enh-enh gizanne gazı var iki gündür de yapmıyor 16 günlük bebeğe ne verilir bilmiyorum ki kabızlıgı için güvenemiyorum etrafa
Sclkhrmn enh-enh bol bol emzir sütünü sağ mama veriyorsan mamasını içir sonra birden kaldır gazını çıkarmaya başla birden kaldırınca gazını daha rahat çıkarıyo benimki
Sclkhrmn enh-enh acı elma yağı al aktardan ayak tabanlarına baş parmağınla sür hemen kaka yapıyolar benimki onla yaptı kakasını daha 9 günlüğüx