Beysat94 cunda adası ve ayvalık çok güzel yerler, bayram tatilleri, resmi tatiller haricinde gidildiğinde gayet sakin, keyifli zaman geçirebilirsiniz. Cunda da kuzenimin, ayvalıkta da babaannemizin yazlığı var sürekli gittiğimiz yerler çok severiz oraları. Deniz sezonu için şu an erken oralarda (deniz soğuk oluyor) gerçi belli olmaz emin olamadım şimdi. Daha bizden giden olmadı yazlıklara henüz. ancak yine de deniz haricinde keyifli vakit geçirebileceğiniz bir çok alternatif var. Eğer deniz sezonunda gidecekseniz çok güzel koylar var cunda tarafında, oralarda beachler var denize girmek için gayet güzel yerler. Ortunç koyundaki beach i tavsiye ederim. Eğer kum plaj istiyorsanız sarımsaklı plajı da çok güzeldir. Ama araçla gidilmesi gerekiyor. Araçla gidiyorsanız Şeytan sofrasına çıkarsınız, ayvalık şehir merkezinde de keyifli gezinti yapabilirsiniz. Ayvalık merkezi de güzeldir. Ayvalık tostunu mutlaka deneyin derim☺️ Cunda da hediyelik eşya satan birsürü dükkan ve tezgah var ayrıca ara sokaklarında çok güzel cafeler mevcut. Kordon boyunda dondurmacılar, Restaurantlar, çay bahçeleri vs var. Cunda içerisinde Taksiyarhis kilisesi ve birçok tarihi kalıntıyı gezebilirsiniz. Araçla Pateriça koyunu gezebilirsiniz, küçükköy( yeniçarohori) ye mutlaka gidin çok keyifli bir yer. Ayrıca rüzgar sörfü de yapabileceğiniz yerler var. Cunda ya da ayvalıktan tekne turları yapılıyor çok güzel koylara gidiliyor mutlaka tavsiye ederim (pandemi koşullarında son durum nedir bilmiyorum)Cunda da açıkmıdır bilmiyorum ama saki’ nin yerinden mutlaka lokma tatlısı alın en güzelini o yapar. Umarım güzel bir tatil olur sizin için, iyi tatiller diliyorum ☺️