Mavsnz06 Kızlar bebeğim yeni doğdu uyandırmakta güçlük çekiyoruz napmamız gerekiyor uyandırmak için tecrübeli olanlar deneyimlerinizi yazar mısınız bide göğüs ucunu kavrayamıyor memeyi tutmada güçlük çekiyor
Ayazz54 Mavsnz06 bizde 22 günlüğüz şuan uyandırma konusu bi tık daha iyi ilk başta bizde zorlanıyoduk pes etmedim sürekli oynadım burnunu sık karnıyla elleriyle ayaklarıyla oyna uykusunu açmaya çalış göğüs uçlarını sık ağzına doğru inşallah alırda uyanır 😔
Kubrik5734 Mavsnz06 altini ac. Cnm altini actigindada uyanmazsa parmaginla ayak topuklarina vur. Cani acidigi icin uyaniyor ozaman
DD_ Mavsnz06 gıdısını oynayın emmeyi tetikliyor, burnunu sıkın, ayağının altına minik minik vurun, üstünü açın. Çene kaslarını geliştirmek için emzik verin, önce biraz emziği emsin sonra memenizi verin.
BuketMina Öncelikle hayırlısı olsun ♥️ Ben bebeğimi soyuyordum uyandırmak için, çoraplarını çıkartıyordum ve ayaklarını gıdıklıyordum sıkıyordum ☺️
Ayazzilan Mavsnz06 o sarılıkla alakalıdır sürekli sürekli emzirin Allah korudun oğlumda vardı uyuyodur dedim gece yoğun bakıma aldılar