Herkese merhabalar ..yazım biraz uzun olacak şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim. Sevgili anneler. 11 buçuk aylık erkek bebeğim var . Yaklaşık 1 buçuk aydan fazla oldu bebeğim üst solunum enfeksiyonu oldu . Cidden çok kötü geçti diyebilirim. En büyük sıkıntı burun akıntısı oldu . Bir haftaya duzeldik .. üzerin bir ay önce bir de kulak enfeksiyonu oldu ama kolay atlattık şükür. Yalnız bu araya kadar burun tıkanıklığı sıkıntısı hiç bitmedi. Normalde bebeğim desteksiz ve gece deliksiz uyuyan bir bebekti . Ama bu burun tıkanıklığı laneti yüzünden sürekli uyanıyor . Kalkıyor oturuyor biraz mizirdaniyor ve tabi kalkınca burnu açılıyor diye düşünüyorum geri yatıyor uyuyor . Ama o yoruluyor eminim yani uykuyu bu şekilde güzel alamaz. Bende yoruluyorum oher uyandığında bende kalkıyorum. Doktora gittik her defasında burun damlaai verildi bir doktor alerjik bir damla verdi ama o da çok fayda etmedi . yani bu üst solunum enfeksiyonundan önce çocuğumun burnu hiç tikanmiyordu . O kadar kış atlattık sonuçta. Benimle aynı şeyi yaşayan ya da duyan var mı . Bu arada pazartesi günü çocuk alerjiye de gideceğiz. Acaba Bahar alerjisi olabilir mi diye . Çünkü anne ve babası olarak bizlerde var