flowerytll Selam annelere💓 birşey danışmak istiyorum oğluma sandalet aldım fakat biraz büyük geldi suan 23-24 giyiyor aldığım 25 numara acaba yaza kadar Haziran temmuz gibi tam olur mu bir küçüğünü alsam kucuk mu gelir kafamda deli sorular ayaklar hızlı büyür derler hep ama 🙄
Burcu35 flowerytll Sandaletin önü kapalı mı açık mı? Bilemedm. Benm oğlumunda ayakları hemencecik büyümez mesela
Medusafer flowerytll yani hemen büyüse bile çocuğa büyük ayakkabı giydirmek bence doğru değil her zaman tam numarasını giymeli size büyük ayakkabı giydirseler rahat edebilir misiniz hadi yenidogan dönemi neyse de 23 24 numaraya gelmiş ayağı öyle her ay 1 numara büyümez
Synmannesi flowerytll Sen yine gelen yorumlara bakarak hareket et canım benim bebeğim 11 aylık hediye gelen hiç küçük ayakkabıları giydiremedim hemen büyüdü
Ozgeersin Çokta hızlı büyümüyor bence sandalette özellikle numarasını alsanız daha rahat giyer benim oğlumda 23 giyiyor tam alacağım. Yaz sonuna kadar giyer, diğer aldıklarım hep öyle oldu.
Asli123 flowerytll büyük alınan ayakkabı ve terlikler bebeklerin yürüyüşünü değiştiriyor. Dün başıma geldi. Mağazada denedım tam oldu gibi hissettim. Eve geldim yürüttüm çocuğu ayağına büyük geldi. Bugün hemen eşimi değişim için gönderdim. Bir küçüğünü aldık. Çocuk rahat yürümeye basladı.