Ayzamom Merhaba sütüm yetersiz olduğu için formül mama kullanıyorduk ona rağmen bu ay 340gr alabilmişiz , 4 aylığız doktorumuz ek gıdaya geçebileceğimizi söyledi. Bu durumu yaşayan var mı var ise ne ile başladınız ek gıdaya önerilerini bekliyorum 🙏🏻
Mineegkhn Ayzamom benim arkadasım başladı canım 4 aylıkken . Mama ağtamile geçti o kilo aldrdı bebeğine ek gıdayada başlamıştı şuan kilo alımı çok iyi çok şükür aylık 800 900 gram alıyor👍🏻👍🏻
AlpBeyinAnasi Ayzamom oğlum da bu ay 450 gram aldı ama kilosu ayına göre normal, gayet de güzel çişini kakasını yapıyor. O yüzden ben 6. aya kadar beklemeyi düşünüyorum ek gıda için. 5.5 ayında belki tadımlara başlarım 🤷
Ayzamom Mineegkhn Organik olduğu için Hipp kullanıyoruz ama sanırım bizde değişeceğiz 🙄 teşekkür ederim
Ayzamom AlpBeyinAnasi teşekkür ederim ben de başlamayacagm tam olarak , ufak tadımlar yaptırıp en azından tadım işini bitireceğim alerjik bir durum var mı yok mu diye böylece direkt çorbalar menüler ile başlamış olurum öyle karar verdik 🙏🏻 Tek doktora bağlı kalmamak gerekiyormus başka doktor da herşey yolunda korkma dedi sizde dikkat edin ☺️