Mom097 İyi aksamlar güzel anneler, bebek için önerebileceğiniz memnun kaldığınız temiz içerikli güneş kremi var mi?
birboncukannesiiii Mom097 dr um mustelayı önerdi. Zaten diğer şeylerde de mustela kullandım. Devam yani
Mom097 Deletedmom0099 Bugün güneşe çıktık, mahvoldu oğlumun bacakları kıpkırmızı oldu. İlk defa sıcaklarda çıktık. Teşekkür ederim
Mom0982 asil-moms4525 Aynı kremi mi kullanıyorsunuz bebeğinizle.Bende almak istiyorum o yüzden soruyorum
Heeguu-2020 asil-moms4525 kaç faktör aldınız bizim de dr umuz mustela önerdi 30 faktör demiş ama bebeğim oldukça Beyaz teni 50 mi alsam karar veremedim
asil-moms4525 Mom0982 evet oğlumun cildide benim cildim gibi çok hassas doktorumda bebek koruyucuları temiz içerikli oluyor iyi koruyor birlikte kullanın dedi 1 haftadır kullanıyorum mustelayı çok kolay emiliyor çok memnun kaldım
zeynepzeze Mom097 Bu arada ben kendime de krem alacaktım. Badger satış danışmanı bebek için aldığımı kullanabileceğimi söyledi. Bende onu kullanıyorum. Birde hangi marka alırsınız bilmem ama 30 faktör olsun. 30 dan fazlası kimyasal içeriyor
Mom097 zeynepzeze Ben kendim için yıllardır aven +50 kullanıyorum. Bitince onu deneyebilirim teşekkürler 🙃
Mom0982 Mom097 Solante kullanıyorum memnunum aslında ama Eğer yetişkinlerde kullanabiliyorsa değiştiririm bende kremi
Mom097 Mom0982 Benim de cildim çok hassas, yıllardır aven kullanıyorum.. Cok memnunum. Bir arkadaş yukarıda badger baby kendinede kullandığını yazmış, ona da bakabilirsiniz