Angellove94 Kızlar nasıl kurtuldunuz vallahi artık dışardan belli oluyor utanıyorum kanazol kullanıyorum ama bir işe yaramıyor saçım dökülüyordu çözüm buldum ama bu kepeğe bi çözüm bulamadım resmen kaynıyor 😞 bazen kabuklanma oluyor beyaz beyaz dıştan belli oluyor başımın içi yara kaşıntıda yapıyor varmı bir çözümü olan ??
Adababy Angellove94 benimde öyleydi çok utanıyom headshoulders şmpuan kullandım bide yeni çıkan kremini kullandım geçti
[silindi] Angellove94 canm prozinc mor olanı kullan kepeğe ve egzamaya çok iyi geliyor ben memnun kaldım
Cancansmom Angellove94 ben çok eskiden çam terebentin esansı sürmüştüm,kafa derime,dökülmüştü hepsi. Ama dikkat et,önce test et çok küçük bir alanda,bişey olmazsa,her yerine sürersin.
Ebruea Angellove94 aynı durum eşimde var egzama dan kaynaklı. 1 haftadır vichy nin dercos diye bir şampuanını aldık biraz biraz azaldı. Ama kesin çözüm için biraz daha kullanmak lazım 6 aya kadar kullanmak gerekmiş
[silindi] Angellove94 şampuan ama kozmetik içerikli degil bana cildiye yazmıştı 50 TL gibi bir fiyatı var bence deneyin inş geçer ben de hiç geçmez sanıyordum. Saç diplerim kaşımaktan yara olmuştu artık pul pul dökülme var dı şuan yara kepek hiç biri yok ama doğumdan sonra saç dökülmesi yaşıyorum 2 yıldır.