______ Kızlar oğluşum 2,5 yaşında ona bu yaz için güzel bir akülü araba almak istiyorum birsürü model var hangi modeli önerirsiniz 3-4 bin lira olanşar var değermi onları almayı
Agg0207 ______ kesinlikle degmez kizim cok istiyordu baskasinda gorunce bizde aldik ama inanki bir ay surmedi hevesi kesinlkle binmiyor keske 2. El alsaymisim hatta o kadar para vermktense
Bebegim_28 ______ en fazla 1000tl veririm şahsen 1200 falan daha fazlası gerekaiz gibi geliyor tabi imkanınıza da bağlı biraz 🤭
turansmom ______ Ben ikinci el bakıyorum oğlum için açıkcası. Durumum kötü değil çok şükur ama o kadar para vereceğim 1 2 sene kullanacak bırakacak diye düşünüyorum🤷♀️
[silindi] ______ bizimki pilsan tery bery modeli e bebek Şubat indiriminde 1180 TL aldık eşim cip tarzı alalım demişti 3 bin civarı istemedim o kadar para vermek çünkü aynı oluyor çocuklar için model park fark etmiyor sadece akü wolt bakıp alın güçlü olursa model pek mühim olmuyor 1200 wolt bizimki
Zaaa Akülü araba bebeği araba sevdalısı yapıyor sanki.. erken yaşta merak sarıyorlar sonrasında.. en güzeli bisiklet 😅
______ Zaaa eee erkek adam araba sürsün ama demi😂😂 bizimki bişeyler sürmeyi çook seviyor akülü motor aldık scıoter aldık bisiklet normal süreceği araba traktör evin içinde canı hangisini isterse onu sürüyor 😂😂
kubosunatlasi [silindi] kuzum akü wott ne için önemli birde memnun musun önerir misin araştırarak mı aldın
Zaaa ______ öyle öyle 😂 benim oğlan daha küçük ama o yaşa gelince bakalım almak için nasıl can atacağız 🤭 yapmam dediklerimi yapan anne olarak merakla bekliyorum..
[silindi] kubosunatlasi akü aracın hızı gücü vs canm düşük 6000 almayın mesela zor çekiuor araç araştırıp aldım bence en uygun model benim kullandığım fiyat performans açısından memnunum
______ Zaaa öyle valla insan başına gelmeden bilmiyor bende çok büyük konuşurdum bizimki büyüyünce anladım😂
kubosunatlasi [silindi] çok teşekkür ederim baktım beğendim ama koltuğu çok küçük gibi uzun süre kullanır mı bilemiyorum 2 yaşında oğlum biraz boyu uzun e bebeğe baktım 1600tl olmuş fiyatı ama memnun kalan çok var sizin gibi :)
Acemi_annee ______ biz biraz erken aldık oğlum 11 aylik akulu kumandali araba evin içinde yada dışarda sürüyoruz çokta seviyor letgo dan 2000 ya aldık mclaren p1 çok güzel araba sıfırları çok pahali ama ikinci el düşünebilirsiniz