zeynepzeze Merhaba, online diyet yapıp memnun kaldığınız bir diyetisyen var mı, instagram da? Varsa ilgili her gün menü paylaşımı istiyor mu? Süreçte çok açlık çektiniz mi? Vs vs
343423betb zeynepzeze merhaba ben Nalan özdoğandan destek aldım emziren bir anneyim asla aç kalmadım yemem içmem düzene bindi çok şükür 7 kilo verdim bir ayda . Bide çok ilgili ne zaman ulaşmak istesem hemen yardımcı oldu listeyi haftalık atıyor hep farklı tarifler var beğenmediğin yada yemek istediğin başka bir yemek olursa porsiyon kontrolünde yardımcı oluyor
zeynepzeze 343423betb Çok iyi ya 1 ayda 7 kilo. Ben maaş yapacağım hiç bir fikrim yok. Listeye uçabileceğim düşünmüyorum 😔 Ücreti nedir peki?
343423betb zeynepzeze tam bir nefis savaşıydı benim için abur cubur çok tüketiyordum onları bırakıp sağlıklı beslenmeye dönünce maşallah diyim zayıfladım 💃🏻 Listede beğenmediğin bir şey olunca değiştirebiliyorsun çok iyi biriydi Allah razı olsun 180 TL ücreti
Songul1401 Ben de Seda Sağbaş ile çalışıyorum. Çok memnunum. 2 haftada 3.6 kg verdim. Üstelik aç da kalmıyorum. Emziren anneyim. Süt kalitesine ve miktarına kesinlikle zararı olmuyor listelerinin. Ve çok tatlı dilli güleryüzlü bir kadın. Enerjisi çok yüksek :)
343423betb zeynepzeze rica ederim umarım faydasını görürsünüz yaşam kalitem arttı vallahi oturup kalkarken çok yoruluyordum 🥲