343423betb anladım canım ben vural beyi kendim araştırarak buldum önceden devletteymiş ve devlette olduğu zamanlardan çok iyi yorumlar yazmışlardı bu da insanlara değer verdiği anlamına geliyordu okulu da cerrahpaşa genelde ben hep cerrahpaşa mezunlarını seçiyorum çok köklü eski bir hastane ve çok vaka görebileceklerinden dolayı… her neyse mukus olayı bizde de vardı bana detaylıca anlattı kan gelmediği sürece endişe etme eskiden mukusta anne sütünü bile kesiyorlardı( düşün bebek anne sütü alamıyor) ama usul artık değişti ben şimdi sana diyet versem zaten sütün kendiliğinden kesilir azalır dedi( ki bence doğru) mutlaka kan takip et dedi kızımında öyle çok kilo artışı olmuyordu ama gereksiz endişelendiren bir doktor değil, demek ki mama alması gerekiyormuş canım gerekli olmasa söylemez, çünkü kendisi ilaç bile yazmayan bir doktor, hatta bize antibiyotik yazmıştı ama dedi ki 2 gün bekle içirme 2 günün sonunda zaten 6. Hastalıkmış gerek kalmadı frekanslarınız da tutmamış olabilir ama çocuk doktoruna güvenmek çok önemli. Benim komşu central hospital ferda dorayı önermişti o da aklınızda olsun ben hiç gitmedim