Sule_K Kızım da besin alerjisi var diyetteyim o yüzden ama tüm vücudu kızarık, kabarık yüzü hariç. Doktoru atopik dermatit dedi nemlendir dedi başka bişey demedi. Bepanthol ve mustela kullandım pek bi fayda görmedim. Sizler nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz?
Duygusuz Sule_K ya bize de sadece nemlendirici önerdi ama cok asırı gecmeyen egzama lar için birde kortizonlu krem vermeliydi. Bu arada benim de bebegim besin alerjili. Büyük oglumda coresatin pembe kullanıyorduk cok iyi geliyordu kortizonlu
[silindi] Sule_K larocheposay ın atomik ciltler için olan harika bir ürünü var deneyin umarım fayda görürsün bende de oğlumd a egzama. Sorunu var
qwrt1245 Sule_K bioderma atopik dermatit kullanıyoruz doktorum vermişti faydasını gördük. hatta kendi elime de sürüyorum çok güzel yumuşatıyor elimi 😂
Egehaninannesi Sule_K kortizonlu bi krem verdi 5 gün kullanacagız . Mustela önerdi şampuanı kremi. Kortizonlu kremi kullanmak istemiyordum ama yüzü kafası hep arttı😔
[silindi] Duygusuz sizin dr sorunun neyden kaynaklandığını söyledi benim cildiye oğluma direkt egzama deyince kalıcı mj düye düşünmeden edemiyorum poposunda hiç geçmiyor zaten 🤦🏼♀️
Duygusuz [silindi] cildiye ye drgil alerji bölümüne gitmelisiniz. Biz aynı hatayı büyük oglumda yaptık 1 yasına kadar cildiyeye gittik krem verip gönderdi alerji ye git demediler megerse süt alerjisi varmıs gec götürsügümiz için gec ögrendik. Sizde biran önce alerji polikliniğine randevu alıp gidinneye alerjisi var bakılsın
[silindi] Duygusuz olduğum yerde bebek alerji bölümü yoktur bence araştırıp güdeyim en kısa sürede teşekkürler 🙏
Duygusuz [silindi] bazı yerlerde Cocuk Dr ları da yapıyor bu testleri yada en azından yol gösteriyorlar
Bahser61 Travazol çok çabuk geçiriyor ama çok kullanmamaya çalışıyorum. Mustela kreminden aman aman bir fayda görmedim açıkçası.