bernaasn Bebeğim 3 aylık aksam 8de uykuya yattıgında gece 4e kadar uyanmıyor bu normal mi acaba acıkmıyor o saate kadar gece uyandırmalı mıyım sadece anne sütü alıyor çocugu boyle olan var mı
Sinemciftci bernaasn benim 2 aylik oglumda oyle 8 de yatiyor 1 de kalkiyor sonra 6 ya kadar ben uyandirmiyorudm bebegimde kilo kaybinoldu bugunden sonra saat kurcam 2 saate bi uyandirip beslemeye calişacam umarim basarili oluriz
pitircik2019 bernaasn doktorlar acikirsa o uyanır lütfen mudahele etmeyin diyor 😊 ben ettim ama pişmanım , gece beslenmesini kısmetse keseceğim tamamen artık büyüdük
Hazalim bernaasn tadını cikartin bu günlerin bence uyuyup sizde dinlenin 4 ay atağı geldiginde ne uyku kalıyor ne bişi 😏
sevgi88 bernaasn endişe etme karnı aç olsa kaç kez uyanır kim bilir benim oğlum da 7 ye doğru yatar acıkınca uyanır acıkmazsa asla uyanmaz demekki rahatı yerinde karnı da tok oh misssss uyusun büyüsün annesi korkma
Fatma66 Uyanmıyorsa bence hiç kaldırmayın kendi acıktığında uyanır zaten benimde 3 ay 11 günlük 8 de 12 de 5 te uyanıyor emmek için bu güzel bişey bence
Selcan_ozer 3 ay 12 günlüğüz 10 da gece uykusuna gecer 3 veya 4 de uyanır sonra 6 7 gbi tekrar doktor acıkırsa uyanır dedi