Ilayda0098 Bebeğim 2 buçuk aylık doğduğundan beri emzik tutmuyor. Ellerini emmeye başladı ememeyince ağlıyor bu kısır döngüden çıkmak istiyorum, kiraz uçlu emzik denesem olur mu lütfen birşey söyleyin elleri kıpkırmızı oldu emmekten
Elffnrr Ilayda0098 canım bende alistirdim emzige şuan 1yaisnda hiç biraktiramiyorum emmiyorsa o yüzden yemekte yemek istemiyor yani çok sıkıntlari oluyo sonradan ama sen bilirsin
sevgi88 Ilayda0098 canım hiç endişe etme bu ayda normal daha durrrr daha çok emecek ellerini emzikte versen elini emecek çünkü keşfediyor
sevdam4721 Ilayda0098 kızım 2.5 aylık bı anda emzık bı anda ellı ağzında düşün yanı normal ole olması
sevdam4721 Ilayda0098 hele 2 gündür ıkı elını ağzına ağlıyo ağzı acıyo çığlık atıyo düşün yanı ama bakıyım 5 dk snra gene elı ağzında 😌
ftsdmrhn O ayda ellerini emmesi gayet normal. Ellleroni keşfediyor ve daha uzun süre emecek. Hatta daha da artarak emecek. Emzik tutup tutmamakla alakalı değil. Benimki şimdi ayağını bile emiyor 😄
sevgi88 ftsdmrhn yaaaa benim oğlum da 3.5 aylık ellerini emiyor ayaklarını kaçıncı ayda emmeye başlıyolar o aşamaya gelmek istiyorum çpk sevimli oluyolar
ftsdmrhn sevgi88 benimki 5. Ayın başında emmeye başladı. Sırt üstü yüz üstü dönmeyi öğrendikten sonra ayaklarına geçti 😄
Ilayda0098 sevgi88 cuk cuk emiyor yetmiyor 2 elini bi ağzına sokmaya çalısıyor kıpkırmızı oluyor o yüzden üzülüyorum :((((
sevgi88 ftsdmrhn ya maşaallah kuzucuklarımıza her anları mucize gibi resmen böyle her yeni öğrendikleri şeyi hayranlıkla izliyorum
Nuraky Ilayda0098 bende Philips avente emziği aldım beğenmedi wee nin emziğin i aldık biraz onu kullandı şimdi yine ellerini kullanmayı tercih ediyor çokta zorlamıyorum 3 ay 22 günlük
Nom Ben de aynı durumu yaşadım ve doktoruma sordum o da bebeklerin el emmesi gelişimin bir parçası asla müdahale etmeyin emmemesi anormal olur demişti. Şuan elleri keyifle yiyor bende keyifle izliyorum. Bu arada avent emzik kullanıyorduk ilk başta tutuyordu ama ellerini keşfettikten sonra bıraktı “bips” markayı tavsiye ettiler hemen aldım ve onu sevdi şuan elimiz ve emziğimizi dönüşümlü olarak emiyoruz
ftsdmrhn sevgi88 gerçekten öyle. İlk aylar çok zorlanmistim ama şimdi her halleri farklı tatlı insanın içine sokask geliyor bal bal bu bebekler ❤️
sevgi88 Nohutannesi 😂😂😂😂😂 en güzel aşama du bakalım bizim ki nasıl yapacak kızım da ayaklarını eliyle tutar ağzına götürürdü oğlumdan çok değişik hareketler bekliyorum 😂😂
Ilayda0098 ftsdmrhn evet öyleler ama çok üzülüyorum ellerini kırmızı görünce ve en rahat omuzda ellerini koyup destekli emiyor omuzdan inince kıyamet kopuyor resmen :(((
sevgi88 Ilayda0098 hiç üzülme bu aşamada bunlar çok normal canı yanmıyor ki keşfediyor benim ki kendini kusturana kadar yapar