iki_prens_annesi Slm hanimlar deterjanimi degistrcm memnun deglm sizce hangi deterjan camasirlari temizler ve hic yumusatici kullanmadim kalici kokulu temiz bisey almk istiyorum yardmci olursunz insallah 😄😄😆
iki_prens_annesi Mom084 peros turuncu paketli var bnde kullaniyom bitmesini bekliyom hic sewmdm temiz cikmiyo parcalrida kiyaftte kaliyo malisef
Ayca2021 Renkli peros beyaz omo active yumuşatıcı suya atık yükü oluşturuyor lütfen çevremizi denizlerimizi düşünerek kullanmayalım
Damla6117 iki_prens_annesi uni baby sıvı deterjan aldım cok güzel kokuyor mis gibi bebek kokusu ama lekeleri çıkarmıyor dün duru granül aldım bugun denedim kızımın zıbınları hala kaka lekesi nasıl cıkacak bunlar bana da Bi leke cıkarıcı veya deterjan önerin
iki_prens_annesi Damla6117 bn genelde o tur lekelrde beyaz sabunla citileyip makinaya atip normal yikiyom temiz cikiyo
Ayca2021 iki_prens_annesi aynen malesef tabi deterjan da masum değil ancak yumuşatıcı kadar değil bir de yumuşatıcı tercih deterjan zaruri bir yanda. Siz bilirsiniz ben sadece uyarmak istedim
Alanbebek iki_prens_annesi denemelisin omo harika leke cıkarıcı bebegımede omo sıvı kullanıyorum bebek olanından oda harıka leke cıkartıyo 👌
Saitkereminannesi iki_prens_annesi Alo ve abc kullanıyorum yumuşatıcı tavsiye üzerine Peros mor şişe aldım kalıcı koku