Alanbebek Eminehalil kullanıyorum cok memnunm valla tasırma ve hıcbırsey yapmıyor tavsıye ederım artı ıslak mendılıde cok ıyı
Merve-miray Eminehalil Eltim kızına kullanıyor 2 yaşayacak 6 numara kullanıyor. Baya esnek 5 numara da kullansa olur yani ☺️
Bebegimm1 Alanbebek kalıpları normal mi biz 5 numara kullaniyoruz 5alsam kalıbı aynimidir ve bacaklarda sıkma iz yapiyor mu
Furug Eminehalil bana kalin ve kagit gibi geldi ya sevmedim ama islak mendili efsane ve cok uyguna geliyor 12lisi
Alanbebek Bebegimm1 yapmıyo dıyemıycem canm hangi bezi kullandıysam yaptı lastık izi 5 numarayı bazen bende kullanıyorum 4 numrayı bulamadıgımda oluyor bebegıme kilosuna göre alabılırsın kalıpları normal cok büyük degıl cokta küçğk degıl ideal
Serap__ Eminehalil Ben sleepy kullanıyorum. Ama arkadaşım baby turco kullanmış deneme amaçlı tavsiye etmedi sızdırma yapmış sanırım
Alanbebek Bebegimm1 rica ederim canm deneye deneye bulucaz yapıcak birsey yook sleepy kullandım canbebe kullandım prima kullandım o bıle yaptı en son baby turcoda kaldm valla hepsi lastlık izi yaptı 🙃