Cyrusunannesi Bebeğe normal anne keki vern oldumu 1 yaş sonrasında ? Doktor bana vereblrsn dedı biraz biz kıstıkta şeker gelan vermedık sımdı degerler düşük biraz titiz davrandık dedi doktor . Beren oldumu kek
Babylover23 Cyrusunannesi bir yaştan sonra ben oğluma vermiştim şekeri normal ölçüden az koyun sorun olmaz onun bir dilmde yiyeceği şeker oranı maksimum birkaç bisküvi ile eşdeğerdir hem evde yapılıyor hem içinde yumurta var ben havuçlu tarçınlı cevizli yapıp vermiştim cevizi incecik çekip koyabilirsiniz
Vanilya Cyrusunannesi Şeker koymadan keçiboynuzu özü pekmez falan öyle verdim. Şeker bir kere bir çimdik ekleyerek verdim pekmez falan. Havuç Elmalı falan da güzel oluyor. Şeker koymuyorum yine
Cyrusunannesi Babylover23 teşekkr ederim iyi ki sizler barsınız yoksa bızım gibi tereddütte kalanlar sıkıntı yaşıyor :) şekeri ne kdar koguyum içine standart 1 ise ben yarın koysam olur demi 100 ml
Cyrusunannesi Biraz tavsiye kzılar ya 🥴 hala bişeyler verecegımde kırk kere arsştryorum ya psıkolojım bozuldu