Yaseminahmetlina Merhaba güzel anneler biz 10 günlük olduk 🐣 Normal doğum yaptım dıştan 10 dikişim var eriyen dikiş mi alınan mı bilgi vermediler bulunduğum şehir biraz sıkıntılı soracak kimsem yok bilginiz var mı ? Yoksa yarın acile gidip bilgi mi alayım?
Bernagktas Yaseminahmetlina doğum yaptıktan 10 gün sonra kontrole çağırıyorlar canım zaten genelde eriyen dikis oluyor geçmiş olsun 😊
Mom087 Yaseminahmetlina 2 tane normal doğum yaptım dikiş falan aldırmadım kendiliğinden eriyip düşüyor zaten ama pansumanınızı düzenli yapınız temiz tutunuz pansumandan sonra kuru kalmasınada dikkat ediniz
Aselipekveannesi Yaseminahmetlina eriyendir yoksa sana soylerlerdir su zaman gel alalaim dikisleri diye 40 gune ancak duser ic dis dikişler
hunilimomm Yaseminahmetlina eriyen dikiş canım zamanla düşüyor benim 12. Günde tamamen düşmüştü 40 kontrole gittiğinde Zaten bakarlar smear felan alıyorlar
Yaseminahmetlina Bernagktas bulunduğum şehirde tek devlet hastanesi var maalesef ilgilenme olayı yok arayanda olmadı . Çok teşekkür ederim 🙏
purplemelon Yaseminahmetlina canım hastane seni neden arasın ki? Arayıp hal, hatır mı soracak? Sen ara hastaneyi, doğum servisini baglattir, sor.
Aselipekveannesi Yaseminahmetlina gecmis olsun bol bol temizleyin pamukla ilacinizi surun dikislerin ustune oturmayin surekli yatar sekilde kalin evde yurumeye ozen gosterin
Yaseminahmetlina hunilimomm çok Teşekkür ederim 😘🙏 O kadar yıldım ki dikişten alıncak diye korkuyordum 🤣