Annebebek58 Kizlar esim bugun 12 bin tl zarar ettigini soyledii o giden para geri gelmiyor muu Bekletse yani altin gibi geri yukselince para yerine gelmiyor mu 30 gr bilezigim vardi aldi elimden zarari kapatmam lazim dedi moralim cok bozuk
Katya Annebebek58 bu şekilde kar yapamaz. Elindekileri tutup yükselmesini belliyle. Geç olmadan altınınızı bir bahaneyle geri alın. Geri gelmez o bir daha.
Anne_6 Annebebek58 satmadan beklesin. Ne zaman yükselir belli olmaz ama sabrederse zararı kapanır kara bile geçer. Ama süresi belli değil
Karas Annebebek58 bende binlerce zarardayım sakin olun eğer elindekileri satmamışsa yerine tekrar gelir
Annebebek58 SedaMeyra vermem dedim ama baktim ki kotu ben olucaam o yuzden vermek zorunda kaldim cocuga gelen altinlarla yapmisdim ustunu de biraz o tamamlamisdi aman yaa gercekden bikdim.
Paramedikelif Anladığım kadarıyla bu işte beklemek lazım sabır gerekiyor altın gibi düşünün geri elbet yükselecek
SedaMeyra Annebebek58 bıkıpta kendinizi salmayın. Yani hepinize gerekecek bir sy olyr verirsiniz. Btcoin icinde vermem yaa
Annebebek58 Katya gittii valla aldigi gibi carsiya indi erkek milletine laf gecer mi hic ne hali varsa gorsun
Annebebek58 Zalimsin yapma ocagimizi batiracan dedim laf anlayan kimmm kac 12 bin olduuu allah akil versin
cottoncandy Satmadığı sürece zararda değil. Şu an bitcoin düştüğü için alttan alıp kâr etmek için bileğinizi istemiştir. Eğer oradaki paraya ihtiyacınız yoksa satmadan beklesin zarar yerine kârı bile olur ilerde yükselince.
cottoncandy Annebebek58 Ne güzel ihtiyacınız da yokmuş, panik yapmadan bekleyecek yükselmesini. Kripto para böyle bir şey yani panik yapan zarar eder, sabreden kâr eder.
fernweh Annebebek58 ne zararı suan bi zararı yok satmadığı sürece, beklesin tekrar yükselebilir ilk girdiğiniz fiyata satar çıkarsınız bileziğinizi vermeyin
DD_ Annebebek58 coinler şu sıra düşüyor ama altın baya yükseldi. Bi yerden zarar ederken diğerinden kazanmış gibisiniz. Coinleri bozmadıysa yükselince tekrar kazanırsınız ama sattıysanız da henüz tekrar almayın bekleyin.
Karas Marinedeniz 50bin falan zararım var ortalama eşimde de bi o kadar var moral bozmuyorum ben ama eşim panikledi biraz. Yükselecek elbet sende durumlar ne canım