beyazgelincik 2 buçuk yaşında kızım klozet çişini yaparken çiş dimdik gidiyor klozet yer halı hep çiş oluyor neden ki ben yaptigimda deliğe gidiyorsa onunki neden dimdik oluyor? Kız anaları bilen var mı erkek gibi dimdik akıyor 🤧
Dn123 beyazgelincik ben anladım ne demek istediğinizi erkek çocuk otururken yapiyor sanki gibi değilmi biraz havaya doğru. Çişini tutuyor büyük ihtimal aniden bosaltinca da basınçlı cikiyor
Badem beyazgelincik oğluma pipiyi aşağı al diyorum hep yukarda kalırsa her yer batıyor kızım da öyle bi derdim olmayacak diye seviniyodum nasıl oluyor ki
beyazgelincik Dn123 yok tutmadiginda da öyle klozet sürekli çiş sayesinde o banyoya giremez olduk diğer banyoyu kullanıyoruz 🤦♀️
Dn123 beyazgelincik birndoktora sorun isterseniz o zaman belki vajina şeklinde ilgilidir. Mesela sarkiklik olanlarda idrar cetal şeklinde gider . Bazılarının idrari poposuna değer oda sekil ile alakalı. Bir doktora sorun
Momkids beyazgelincik kızınız biraz tombişse tombik bacaklar sebebiyle olabilir 😁 nasıl bi çözümü olur bilemiyorum ama
beyazgelincik Dn123 virüsten çok dr a gidesim de yok açıkçası bebekken hep bakarlardi totosuna kutusuna kimse bi sey demedi ama bilemedim bunun için dr a gitsem.mi önemli midir ki
beyazgelincik Mom079 😂 mesela ben sıkışsam yine dik gitmiyor tüm olasılıkları deneyip kombinasyon yaptım yine dik 🤷♀️
beyazgelincik Mom084 sız nasil oturtturuyorsunuz arkaya iyice yaslansa mı bir de direkt klozete oturtuyorum adaptör filan kullanmadım hiç
Dn123 beyazgelincik Dr a gidin demiyorum takipçi bir doktor varsa sorun boyle boyle getirmek gerekir mi diye
Mom084 beyazgelincik canım valla klozetten korktu dibinde su görünce omamaz dedi asla oturmadı 😆 ben o yuzdne o klozet apartlarindan almadım şu sesli klozetler varya ondsn aldık bitince sifonu çek hadi diyorum.ordan su sesi ne geliyor. 😍Ne kadarlık bebeğiniz