Dn123 Ben gecen gün getirden aldim markası smarter bugün denedim bence güzel sildi ama aklima birsey takıldı. Elimizle silerken suda yıkıyoruz ama bunda oyle birsey yok temizliyor diyebilir miyiz 😀😀😀
BalarisiYusra Dn123 evi süpürdükten sonra temizliyorum bende onunla haftada 1 silersin mopla yine😅 onun aynısı var bende ucunu söküp makinada yıkayabiliyoruz tozlu olursa ev iyi sonuç vermiyor tozlar yapışıyor hep ucuna
Reyna Dn123 kesinlikle tozları yaymaktan başka bir işe yaramıyor yıkamadığınız sürece. yani her yeni bir odaya girişinizfe paspasını çıkarıp yıkayıp takmanız lazım pratik gibi görünüyor ama hiç değil vileda daha iyi
Sevgilimmm Dn123 ay elim ayağım ben çok seviyorum kendisini 😂 yani zamandan kazandırdı resmen bana. Evim buyik saatlerim gidiyordu 😂
Dn123 BalarisiYusra evet bende öyle düşündüm. En iyisi elle dolana dolana silmek ama sabah sildiğin ev alsam yine biraz toz oluyor yatmadan silinebilir 😀😀
Dn123 Ysmnmrt0 akşamları kullanmak için uygun. Temizlik sonra lsi ev birdaha toz oluyor ya azicik onlari toplar ama tozlu pis bir evi temizlemez gibi ucunu yıkamak lazim her odada
Kadergbs Elimle siliyorum sirkeli suyla bi güzel 😅 Vileda mop tozu ordan oraya atıyor.En güzeli elle silmek 👍
Dn123 Kadergbs zaten elimle siliyorum bende beyaz sabunla. Ama aksama tekrar az da olsa toz oluyor yatmadan kullanirim diyorum 😀
BalarisiYusra Dn123 günlük rutin temizliceğin zaman silersin ben Evin tozunu süpürdükten sonra sildiğim için toz yapmıyor hemde az su ile çok iş yapıyor 😂 bide mop gibi ıslak ıslak bırakmıyor sildiğin an kuruyor
Daphnemom Aldığım en gereksiz şey oldu 😁 ucunu söküp söküp yıkıyorum evi silene kadar moptan daha çok yoruyo beni sadece bi şey dökülünce hızlı sileyim dersem işime yarıyo
Dn123 Daphnemom bende kullandıktan sonra temizlik yaptıktan sonra kullanirim ya da balkonu silerim diyendusundum kiz bir de 100 TL 😀😀
Dn123 BalarisiYusra evet ya birde parlıyor ama eger kıl falan varsa 9nlarda cok etkili değil olsun tozu aliyor 😀
Prensesimlina Bende süpürdükten sonra siliyorum ve çok hoşuma gitti kolaylık valla tabi ki çok iyi temizleyemez zaten ama en azımdan tozları alır
Minik_Hanim Dn123 ben her odayı sildikten sonra cikarip yıkıyorum🤷♀️cok memnunum dünyanın en pratik mopu