FirdevsNeva Güzel anneler kızçem 6 ay 10 günlük ama kendi başına bağımsız henüz oturamıyor ve sürekli öne eğiliyor iki büklüm duruyor bu belinin güçsüz olmasından kaynaklı değil mi?Zamanla gelişir bu durum?Bebişlerniz ne zaman tam dik oturdu?
pervin_t FirdevsNeva ilk başta öyle oluyor canım.Benimki 8aylık daha yeni yeni desteksiz oturmaya başladı
Kardi_13 FirdevsNeva Benim kızım da 7 buçuk aylık 10 15 dk kadar desteksiz oturyor fakat öne doğru eğik duryor biraz sağ sola düşüyor ara sıra sizin kide gayet normal 9. Aya kadar hiç oturamazsa o zaman doktora başvurabilirsiniz
pogacayanakli_aylamm FirdevsNeva 7 aylıkken tam oturur bence siz yinede zorlamyin destekli oturmaya devam ettirin. Çünkü hemen hemen 3. Ayda başlanıyor. Benim bebeğim 3 aylik doktor yavaş yavaş destekli oturtun dedi. Sizde 7. Aya kadar öyle yapın.
FirdevsNeva pogacayanakli_aylamm öyle mi bize 5 aylıkken demişti oturtun artık diye biz o zamana kadar oturtmadık o yüzden.Öne eğilmesi normal mi peki ben sürekli güçlensin diye yüz üstü yatırıp hareket yaptırıyorum falan ama
pogacayanakli_aylamm FirdevsNeva evet yigenimde 8 aylık ine doğru eyiliyor bazen. Aynen yüz üstü egzersiz çok ise yarıyor benim bebeğim boynunu tutamıyordu ara ara yüzüstü yatırdım faydasını çok gordum