Kardi_13 Eloo005 Benim kızım 7 buçuk aylık bu zamana kadar vurulduğu hiçbir asi da huzursuz olmadı ve vurulan yerlerinde en ufak sis yara irin v.s birşey olmadı ama olursa da korkmayın hemen geçer sadece asi vurulduğunda yıkamamaniz lazım yoksa huzursuz olabilir eğer ateşi varsa da calpol verin geçer
Zeyy16 Eloo005 cok şükür canm oglumun ne huzursuzlugu oldu nede agrısı aşı olduk eve geldik ateşi 37 ye cıktı ebemiz 38.bucuk oldugunda ateş düşürücü ilaç verebilsin demişti gerek bile kalmadan indi yani anlık cıktı cnm hep uyudu öyle aglaması huzursuzlugu olmadı cnm ama tbi her cocuk bir olucak diye bişy yok umarım hemen kolay bi şekilde atlatırsınız ♥️
Htc01-- İlk gün çok huzursuz Du durmadı hiç uyumayı bile zor gerçekleştirdi hafif de ateşi vardı agrı kesici verdim 5saate bir çay kaşıgı birde bebek arabasıyla dışarı çıkardım çünkü onu çok seviyor öyle öyle geçti masal anlattım sevdiği şeyleri yaptım
Efem123 Kardi_13 bu ilacı dışarda mi sakliyoruz dolabami koymak gerekiyor biliyomusunz bende 1 . Ay asida almıştım ateşi çıkar diye
ilkanne27 Zeyy16 2 ay aşısını vurulduğunda bebeğinizin kolunda görüntüsü nasıl bizde pazartesi vurdurduk dün baktım sadece sivri sinek ısırığı gibi kızarıklık var acaba tutmamış mı aşımız kafam çok karışık
Zeyy16 ilkanne27 şuan 3 aylık bizimde öyle canm kızarıklık kabarık gibi ama ebebimiz zatn hemn olmaz dedi DHA sonradan intihap akabilir yara olabilir kızarabilir demişti
bahar95 Eloo005 eve geldikten sonra hemen 1 çay kaşığı içirdim çok iyi geçirdik huzursuzda ateşide olmadı çok şükür banada doktor ateşi 38 çıkarsa içir dedi dinlemedim
YazarAnne Çok zor geçti bizim için. Kızımın ateşi çıktı. Huysuzdu. Çok çok kötüydü. Şimdi 4 aylık aşı olacak yakında. Ondan bile çok korkuyorum